Viestinnän asiantuntija Susanna Puomio aloitti työt Forum Viriumin viestintätiimissä

Artikkelikuva: Viestinnän asiantuntija Susanna Puomio aloitti työt Forum Viriumin viestintätiimissä

Kuka olet, mistä tulet ja mitä töitä olet tehnyt?

“Olen Susse Puomio, viestinnän asiantuntija toimittajataustalla. Viimeiset viisi vuotta olen työskennellyt Helsingin yliopistossa sosiaalisen median ja verkkoviestinnän parissa. Aiheet ovat vaihdelleet vastuullisuudesta kvanttiteknologiaan, joten yleistajuistamis- ja kohdentamistaitoni ovat kehittyneet entisestään.”

Mitä hanketta tulet tekemään ja roolisi siinä?

“Työskentelen osana viestintätiimiä ja vastaan varsinkin mediaviestinnästä ja sosiaalisesta mediasta. Teen töitä muun muassa Circular Green Blocks ja Fiksu kaupunki -kokonaisuuksille.”

Mitä odotat pääseväsi näkemään ja tekemään?

“Tulevissa tehtävissä teen toivottavasti linjakasta ja mietittyä viestintää eri kohderyhmille sekä kerron monipuolisesti projektien kokeiluista ja saavutuksista.”

Mikä sinua innostaa?

“Innostuneet ihmiset, tulevaisuusskenaariot ja juuri oikeat ihmiset tavoittava viesti.”

Mitä teet kun et ole töissä?

“Työelämän ulkopuolella jumppaan, tanssin rock n’ roll ja swing -tansseja, rapsutan koiraa ja puuhailen erinäisten luovien nörttiharrastusten parissa, esimerkiksi larppaan.”

Miten haluat kehittää älykaupunkia?

“Toivon, että kaupunki kehittyy yhteisölliseen ja kestävään suuntaan. Ajattelen, että ilman viestintää keksinnöt ja oivallukset unohtuvat herkästi. Innovaatio voi olla mahtava, mutta jos kukaan ei kuule siitä, se ei koskaan saa riittävästi resursseja tai käyttäjiä vakiintuakseen.” 

Mitä osaamista tuot Forum Virium Helsinkiin?

“Osaan kertoa asiasta kuin asiasta sekä 280 merkissä että 10 000 merkissä tai tarvittaessa vaikka pelkillä kuvilla. Viime vuodet olen työskennellyt tiiviisti verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien parissa, joten Twitter ja verkkokirjoittaminen taipuvat hyvin.”

Toivotamme Sussen lämpimästi tervetulleeksi töihin Forum Viriumiin!

Haluatko sinä mukaan töihin tekemään maailman toimivinta älykaupunkia? Saat tietoa avoimista työpaikoista verkkosivuiltamme, seuraamalla meitä Twitterissä sekä tilaamalla uutiskirjeemme.

Lisätietoa

Viestinnän asiantuntija Susanna Puomio

Susanna Puomio
Viestinnän asiantuntija
+358 40 358 3006
susanna.puomio@forumvirium.fi

Lue myös