Tekninen asiantuntija Pyry Tamminen töihin Forum Viriumiin

Artikkelikuva: Tekninen asiantuntija Pyry Tamminen töihin Forum Viriumiin

Kuka olet, mistä tulet ja mitä töitä olet tehnyt?

“Olen Pyry Tamminen, kesällä valmistunut energiatekniikan diplomi-insinööri Helsingistä. Aikaisempi työkokemukseni keskittyy kestäviin energiatekniikan ratkaisuihin, joiden parissa olen työskennellyt projektipäällikkönä. Ratkaisut ovat sisältäneet muun muassa aurinkoenergian hyödyntämistä, rakennusten älykkäitä lämmitysjärjestelmiä, tekoälyä ja IoT-sensoreita.”

Mitä hanketta tulet tekemään ja roolisi siinä?

“Tulen työskentelemään teknisenä asiantuntijana Fiksu kaupunki – Helsinki Innovation Districts -hankkeessa sekä Digitaalisen kaksosen kehityksessä. Tehtäväni on tukea teknisissä ratkaisuissa ja mahdollistaa niiden tehokkaampi kokeilu.”

Mitä odotat pääseväsi näkemään ja tekemään?

“Odotan pääseväni osallistumaan monipuolisiin projekteihin, joissa kehitetään kaupunkia useista eri näkökulmista ja erilaisia ratkaisuja hyödyntäen. Toivon pääseväni mukaan kehittämään käytettäviä ratkaisuja ja viemään niitä kohti seuraavaa tasoa.”

Mikä sinua innostaa?

“Innostun uusien asioiden oppimisesta ja mahdollisuuksista kehittää asioita poikkitieteellisissä ryhmissä. Toinen tärkeä aihe minulle on toimintojen optimointi ja erilaisten datalähteiden hyödyntäminen. Uskon, että nämä ovat merkittävässä roolissa, kun kehitetään älykkäitä kaupunkeja.”

Mitä teet kun et ole töissä?

“Nautin monipuolisesta urheilusta ja erilaisista seikkailuista. Viime aikoina olenkin harrastanut aktiivisesti pyöräretkeilyä, jossa nämä molemmat voi tehokkaasti yhdistää. Seikkailut avartavat ajatuksia sekä vievät uusien paikkojen äärelle, jonne ei välttämättä olisi muutoin löytänyt. Pyrin myös säännöllisesti pitämään vilun poissa dippaamalla avannossa.”

Miten haluat kehittää älykaupunkia?

Haluan kehittää kaupunkia sen käyttäjiä varten ja tehostaa taustalla toimivia prosesseja. Pidemmän aikavälin tavoitteenani on edistää kaupunkien siirtymistä kohti kestävämpää toimintaa, jossa ympäristö ja luonto huomioidaan tehokkaammin. Haluan tukea tätä siirtymää kunnianhimoisilla toimenpiteillä, jotka kiihdyttävät kehitystä oikeaan suuntaan.”

Mitä osaamista tuot Forum Virium Helsinkiin?

“Olen hyvä uusien teknologioiden haltuun ottamisessa ja toimintojen kehittämisessä. Myös taustani kestävistä energiatekniikan ratkaisuista tulee varmasti hyödyksi, kun kehitetään kaupunkia kohti hiilineutraaliutta, jossa digitaaliset ratkaisut ovat merkittävässä roolissa.” 

Lämpimästi tervetuloa töihin Forum Viriumiin, Pyry!

Haluatko sinä mukaan töihin tekemään maailman toimivinta älykaupunkia? Saat tietoa avoimista työpaikoista verkkosivuiltamme, seuraamalla meitä Twitterissä sekä tilaamalla uutiskirjeemme.

Lisätietoa

Tekninen asiantuntija Pyry Tamminen

Pyry Tamminen
Tekninen asiantuntija
+358 45 886 6288
pyry.tamminen@forumvirium.fi

Lue myös