Projektisuunnittelija Zacharoula Syrivli töihin älyliikennetiimiin

Artikkelikuva: Projektisuunnittelija Zacharoula Syrivli töihin älyliikennetiimiin

Zacharoula Syrivli toimii projektisuunnittelijana AiRMOUR ja CITYAM -älyliikennehankkeissa. 

Kuka olet, mistä tulet ja mitä töitä olet tehnyt?

“Olen Zacharoula Syrivli, julkisen sektorin digitaalisen transformaation asiantuntija. Olen opiskellut muun muassa sosiologiaa Ateenassa, julkisjohtamista Vaasassa sekä tietojenkäsittely- ja järjestelmätiedettä Tukholmassa. Olen osallistunut vuosien varrella moniin projekteihin, kuten julkisen hallinnon digitalisointiin liittyen.”

Mitä hanketta tulet tekemään ja roolisi siinä?

“Toimin projektisuunnittelijana AiRMOUR ja CITYAM älyliikennehankkeissa.”

Mitä odotat pääseväsi näkemään ja tekemään?

“Odotan innolla pääseväni tekemään yhteistyötä suomalaisten ja eurooppalaisten sidosryhmien kanssa sekä tutkimaan yhdessä, miten kaupunki-ilmailun ratkaisuja hyödynnetään tulevaisuuden kaupunkisuunnittelussa.”

Mikä sinua innostaa?

“Inspiroidun siitä, miten julkisia palveluita ja päätöksentekoa edistetään digitalisoinnilla. Älykaupunki on ollut minulle vahva innostumisen ja inspiroitumisen lähde. Graduni Tukholman yliopistossa käsitteli sitä, miten älykaupunkeja rakennetaan pandemioiden hallitsemisen tueksi.

Mitä teet kun et ole töissä?

“Urheilu ja liikunta ovat aina olleet osa elämääni ja lähellä sydäntäni. Nautin juoksusta, kuntosalilla käymisestä sekä hetkistä erityisesti luonnossa. Koodaan vapaa-ajallani omaksi ilokseni.”

Miten haluat kehittää älykaupunkia?

“Toivon voivani osaltani auttaa Helsingin kaupunkia ja muita sidosryhmiä kehittämään kaupunki-ilmailun työkaluja ja ratkaisemaan keskeisiä haasteita.”

Mitä osaamista tuot Forum Virium Helsinkiin?

“Minulla on hyvä näkemys tulevaisuuden kaupunkiratkaisuista, ja se antaa erinomaisen pohjan Forum Viriumin mission toteuttamiseen.”

Lämpimästi tervetuloa töihin Forum Viriumiin, Zacharoula!

Haluatko sinä mukaan töihin tekemään maailman toimivinta älykaupunkia? Saat tietoa avoimista työpaikoista verkkosivuiltamme seuraamalla meitä LinkedInissä sekä tilaamalla uutiskirjeemme.

Lisätietoa

Projektisuunnittelija Zacharoula Syrivli

Zacharoula Syrivli
Projektisuunnittelija
+358 40 544 3800
zacharoula.syrivli@forumvirium.fi

Lue myös