Projektisuunnittelija Marianna Koivisto vahvistaa Forum Viriumin hankevalmistelutiimiä

Artikkelikuva: Projektisuunnittelija Marianna Koivisto vahvistaa Forum Viriumin hankevalmistelutiimiä

Marianna Koivisto aloitti alkuvuodesta työt Forum Virium Helsingin hankevalmistelutiimissä. Hän on mukana suunnittelemassa kansallista elintarvikealan yrityksille suunnattua hanketta.

Kuka olet, mistä tulet ja mitä töitä olet tehnyt?

“Olen Marianna Koivisto ja asun Järvenpäässä mutta kotoisin Etelä-Pohjanmaalta. Olen opiskellut Itä-Suomen yliopistossa ravitsemustieteitä, jonka jälkeen työskentelin terveydenhuollossa ravitsemusterapeuttina ja ravitsemusasiantuntijana. 

Jatkoin opintojani elintarvikkeiden maailmaan ja opiskelin Helsingin yliopistossa lisäksi elintarviketieteiden maisteriksi. Olen työskennellyt laadunvalvonnan parissa ja ollut mukana erilaisissa elintarvike- ja ravitsemusaiheisissa tutkimusprojekteissa.”

Mitä hanketta tulet tekemään ja roolisi siinä?

“Tulen projektisuunnittelijaksi hankevalmistelutiimiin, jossa olen mukana suunnittelemassa kansallista elintarvikealan pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattua ryhmähanketta.”

Mitä odotat pääseväsi näkemään ja tekemään?

“Hankemaailma on minulle uusi, joten odotan pääseväni oppimaan ja syventämään omaa osaamistani siitä, mitä projektisuunnitteluun kuuluu ja miten projektit toimivat. On hienoa nähdä, miten suunnittelutyö etenee ja alkaa rakentumaan, ja joka rahoituksen saadessaan voi edetä toteutettavaksi ja käytännön kehitystyöksi.”

Mikä sinua innostaa?

“Minua innostaa tekeminen, jolla on merkitystä ja joka näkyy kestävän kehityksen tukemisena. Olen tutkiva ja analyyttinen luonne, joten olen kiinnostunut siitä, miten ja miksi erilaiset ilmiöt toimivat ja miten niitä voisi hyödyntää.”

Mitä teet kun et ole töissä?

“Vapaa-aikani kuluu suurimmaksi osaksi perheen kanssa. Asumme lähellä luontoa, jossa on ilo ulkoilla ja ihmetellä maailmaa. Lisäksi näemme ystäviä, leivomme ja iltaisin tykkään rauhoittua lukemaan kirjaa.”

Miten haluat kehittää älykaupunkia?

“Kestävä kehitys ja ruoan omavaraisuus ovat tärkeitä osa-alueita myös tulevaisuuden älykaupungissa. Toivon, että toteutuessaan hanke voi osaltaan tuoda elintarvikealan osaajia ja yrityksiä myös muista maakunnista tekemään yhteistyötä kaupungin kanssa sekä löytämään ratkaisuja yhteisen, vastuullisen ja terveyttä edistävän ravinnon turvaamiseen tulevaisuudessakin.”

Mitä osaamista tuot Forum Virium Helsinkiin?

“Tuon laajaa osaamista elintarvikkeista ja ravitsemuksesta sekä käytännön tietoa ja näkökulmia elintarviketeollisuuden maailmasta. Tuon mukanani myös uteliaisuutta ja hyvää kuuntelemisen taitoa.”

Toivotamme Mariannan lämpimästi tervetulleeksi töihin Forum Viriumiin!

Haluatko sinä mukaan töihin tekemään maailman toimivinta älykaupunkia? Saat tietoa avoimista työpaikoista verkkosivuiltamme seuraamalla meitä LinkedInissä sekä tilaamalla uutiskirjeemme.

Lue myös