Projektipäällikkö Annikki Rossander töihin kiertotalouden hankkeeseen

Artikkelikuva: Projektipäällikkö Annikki Rossander töihin kiertotalouden hankkeeseen

Projektipäällikkö Annikki Rossander aloitti työt kiertotalouden SERkut-hankkeessa. Hän työskentelee osana Forum Viriumin datatiimiä.

Kuka olet, mistä tulet ja mitä töitä olet tehnyt?

“Olen Annikki Rossander, kotoisin Helsingistä. Minulla on työkokemusta eri mainostoimistoista, tapahtumien järjestämisestä ja työskentelystä liiketoiminnan parissa. Yhteistä kaikissa työpaikoissa on ollut se, että olen sitouttanut asiakkuuksia projekteihin ja palveluihin.” 

Mitä hanketta tulet tekemään ja roolisi siinä?

“Toimin projektipäällikkönä SERkut-hankkeessa, jonka tavoitteena on tehdä toimiva prosessi SER-jätteiden vastaanotolle, käsittelylle ja uudelleenkäytölle. Hanke toteutetaan yhteistyössä Laurea-ammattikorkeakoulun kanssa.” 

Mitä odotat pääseväsi näkemään ja tekemään?

“Toivon, että kun projekti on tullut päätökseensä, olemme onnistuneet toteuttamaan kaupunkilaisille jotain, joka tuo heille hyötyä ja iloa.” 

Mikä sinua innostaa?

“Uuden oppiminen ja se, että onnistumme löytämään ratkaisut, joiden kautta asetetut tavoitteet toteutuvat. Sen ansiosta syntyy uusia ideoita ja toimintatapoja, joilla saadaan lineaarinen liiketoiminta vietyä kiertotalouden mukaiseksi liiketoiminnaksi ja sivuvirrat käyttöön. Minua innostaa avarakatseisuus, että asiat nähdään mahdollisuuksina eikä esteinä.” 

Mitä teet kun et ole töissä?

“Olen people person, joka rakastaa ruokaa. Leivon ja kokkaan. Monesti jo torstaisin aloitan viikonlopun ruoan suunnittelun ja lauantai voi kokonaisuudessa kulua siihen, että aamupäivän käyn hankkimassa ruoka-ainekset ja iltapäivän valmistan ruoan, joka on valmiina illalla. Syksyisin viikonloput menevät sienimetsässä. Vesi on elementtini, ja uin kaikkina vuodenaikoina, myös avannossa.” 

Miten haluat kehittää älykaupunkia?

“Haluan kehittää yhteistyökumppaneiden kanssa älykaupunkia, joka on vetovoimaisempi ja houkuttelevampi paikka asua, olla ja vierailla sekä saada positiivinen Helsinki- ja Suomi-kuva.”

Mitä osaamista tuot Forum Virium Helsinkiin?

“Olen opiskellut LUT Yliopistossa Kiertotalouden liiketoimintaa ja sivuaineena innovaatiojohtamista. Olen päässyt hyödyntämään osaamistani kahdessa edellisessä työpaikassani. Minulla on vuosikymmenten vankka mainostoimistokokemus ja olen ollut mukana luomassa monia menestyksekkäitä brändejä. Tämän lisäksi tuon positiivisen asenteen.”

Lämpimästi tervetuloa töihin Forum Viriumiin, Annikki!

Haluatko sinä mukaan töihin tekemään maailman toimivinta älykaupunkia? Saat tietoa avoimista työpaikoista verkkosivuiltamme seuraamalla meitä LinkedInissä sekä tilaamalla uutiskirjeemme.

Lue myös