Forum Virium Helsingin uusi hallintopäällikkö Tiia Ikonen

Artikkelikuva: Forum Virium Helsingin uusi hallintopäällikkö Tiia Ikonen

Hallintopäällikkö Tiia Ikonen aloitti työt elokuussa osana Forum Virium Helsingin hallintotiimiä.

Kuka olet, mistä tulet ja mitä töitä olet tehnyt?

“Olen Tiia Ikonen ja olen lähtöisin Lapista. Olen valmistunut Jyväskylän yliopistosta kauppatieteiden maisteriksi johtamisen opintosuunnasta. Valmistumisen jälkeen jäin avoimen yliopiston puolelle opettamaan johtamista. 

Tämän lisäksi olen työskennellyt myös taloushallinnon tehtävissä, työskennellen monipuolisen asiakasyritysjoukon kanssa.”

Mitä hanketta tulet tekemään ja roolisi siinä?

“Tulen Forum Viriumin hallinnon tiimiin hallintopäälliköksi. Yhdistän työssäni selkeästi talouden ja HR:n teemoja toimien erityisesti työntekijöidemme tukena heidän työssään. Toivottavasti pääsen myös edelleen kehittämään organisaatiokulttuuriamme ja työntekijöidemme työhyvinvointia.”

Mitä odotat pääseväsi näkemään ja tekemään?

“Odotan erityisesti sitä, että pääsen näkemään hyvinvoivien ja työstään innostuvien työntekijöiden onnistuvan projekteissaan. Haluan myös päästä syventämään omaa osaamistani sekä hankerahoituksen maailmasta että henkilöstöhallinnon monipuolisista tehtävistä.

Toivon omalla panoksellani pystyväni pitämään huolen siitä, että työntekijämme ovat jatkossakin tyytyväisiä ja innostuneita.”

Mikä sinua innostaa?

“Innostun siitä, kun pääsen tukemaan ihmisiä heidän työssään ja seuraamaan toisten onnistumisia. Pidän myös siitä, että työtehtäväni ja vastuuni ovat laajat ja monipuoliset, jolloin pääsen kehittämään osaamistani vauhdilla ja kattavasti. 

Lisäksi omien ja muiden ajattelun haastaminen vie toimintaa aina eteenpäin ja luo uusia ideoita, joiden avulla pystymme kehittämään uusia innovatiivisia tapoja toimia ja kehittää tulevaisuuden kaupunkiratkaisuja.” 

Mitä teet kun et ole töissä?

“Viime aikoina juokseminen on vienyt mennessään ja se toimiikin loistavana mielen tyhjentäjänä. Juurieni ollessa maalta kaipaan myös tasapainoa keskustan hälinään. Usein juoksu- ja kävelyreittini kulkevatkin luonnon keskellä, missä mieli pääsee rauhoittumaan.

Lisäksi vietän mielelläni aikaa ystävieni kanssa, erityisesti kahviloita, ravintoloita ja taidenäyttelyitä kierrellen.”

Miten haluat kehittää älykaupunkia?

“Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja ekologinen kestävyys ovat itselleni tärkeitä arvoja, joiden toivon näkyvän myös älykaupungin kehittämisessä. Omassa roolissani pystyn parhaiten vaikuttamaan tähän organisaatiomme sisältä, huolehtien toimintatapojen ja kulttuurin ohjaavan toimintaamme yhä kestävämpään ja oikeudenmukaisempaan suuntaan.”

Mitä osaamista tuot Forum Virium Helsinkiin?

“Osaamiseni painottuu erityisesti talouden teemoihin sekä henkilöstöjohtamiseen. Olen taitava laajojen asiakokonaisuuksien hahmottamisessa sekä niiden yksinkertaistamisessa. Omaan myös hyvät esiintymistaidot sekä vahvat vuorovaikutustaidot.

Innolla odotan, miten pääsen edelleen kehittämään ja haastamaan omaa osaamistani innovatiivisten ihmisten ympärillä!” 

Toivotamme Tiian lämpimästi tervetulleeksi Forum Virium Helsinkiin!


Haluatko sinä mukaan töihin tekemään maailman toimivinta älykaupunkia? Saat tietoa avoimista työpaikoista verkkosivuiltamme seuraamalla meitä LinkedInissä sekä tilaamalla uutiskirjeemme.

Lue myös