Palvelukseen halutaan: Kehitys- ja hankepäällikkö

Forum Virium Helsinki hakee kehitys- ja hankepäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja päättyy 10/2007 (jatko-optiolla).

Kehitys- ja hankepäällikkö on Forum Viriumissa keskeinen osaaja, joka vastaa klusterin hankekokonaisuuden dynaamisesta kehittämisestä ja hankeyhteistyöstä lukuisten eri partnereiden välillä. Hänen tehtäviinsä kuuluvat mm. hankeaihioiden työstäminen ja konsultointi toteutettaviksi projekteiksi, rahoituksen hakeminen ja koordinointi, hankkeiden sopimusten neuvotteleminen, hankkeiden toteuttaminen sekä toteutuksen edistäminen ja valvonta, sekä tuloksista tiedottaminen.

Odotamme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, yli viiden vuoden kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä ja vaativien projektien läpiviennistä, sekä näyttöä tulosten tekemisestä ja kyvystä rakentaa yhteistyötä. Odotamme lisäksi hyviä viestinnällisiä taitoja ja tavoitteellista otetta työhön. Kokemus kansainvälisestä toimintaympäristöstä, yritysten välisestä yhteistyöstä ja yrityskonsultoinnista katsotaan eduksi.

Tarjoamme itsenäisen, haasteellisen ja monipuolisen työn, mahdollisuuden päästä näköalapaikalle rakentamaan palvelualojen tulevaisuutta, sekä kilpailukykyiset edut.

Pyydämme hakemuksia palkkatoiveineen 4.9.2006 mennessä. osoitteeseen:
info[a]forumvirium.fi
postitse:
Eeva Korhonen, Forum Virium Helsinki, Radiokatu 5 D, 00240 Helsinki

Lisätietoja antaa: johtaja Jarmo Eskelinen

Forum Virium Helsingissä yritykset, tutkimuslaitokset, innovaatiotoiminnan resursoijat ja Helsingin kaupunki luovat yhteistyössä tulevaisuuden digitaalisia palveluita markkina- ja asiakaslähtöisesti. Tavoitteena on osaamista ja tietoa yhdistämällä nopeuttaa merkittävästi reittiä ideoista tuotteiksi ja kehittää kansainvälistä liiketoimintaa. Vuoden 2006 käynnistyneen klusterin toiminta on vahvassa kasvussa.

Forum Viriumin Helsingin ovat perustaneet veturiyrityksinä Digita, Elisa, Nokia, TeliaSonera, Tieliikelaitos, TietoEnator, Veikkaus, WM-data, YIT-Yhtymä ja Yleisradio. Kumppaniyrityksinä mukana ovat Hewlett-Packard, IBM, MTV, Siemens, SOK ja SWelcom. Julkishallinnosta klusteriin kuuluvat Sitra, Tekes, VTT ja Helsingin kaupunki, jolla on keskeinen rooli hankkeessa.

Lue myös