Osallistu Helsingin digipalveluiden kehittämiseen: vastaa kyselyyn 6.1. mennessä

Artikkelikuva: Osallistu Helsingin digipalveluiden kehittämiseen: vastaa kyselyyn 6.1. mennessä

Kuinka kaupungin nykyiset digipalvelut toimivat? Mitä palveluita haluaisit hoitaa sähköisesti ja mitä kaupungin digiuudistuksessa tulisi ottaa mielestäsi huomioon? Vastaa 6.1. mennessä kyselyyn ja osallistu Helsingin digipalveluiden kehitämiseen: https://kerrokantasi.hel.fi/digitaalinenhelsinki

Helsinki valmistelee parhaillaan Digitaalinen Helsinki –ohjelmaa, jonka tavoite on tehdä kaupungin palveluista parempia IT-ratkaisujen ja digitalisaation avulla. Ohjelmalla tuetaan kaupungin hallintokuntia käyttäjien tarpeista lähtevässä palvelujen digitalisoinnissa ja toteutetaan mm. digitaalistan palvelujen kehittämisohjeistus.

Ohjelmalla edistetään kaupungin sähköisten palveluiden saatavuutta ja käytettävyyttä. Onnistuessaan Digitaalinen Helsinki –ohjelman tulokset näkyvät käyttäjille sujuvampana arkena ja palvelun tarjoajille helpompana ja tehokkaampana tapana tuottaa kaupungin sidosryhmille luotettavia palveluja.

Nyt voit vaikuttaa kaupungin digisuunnitelmiin: kommentoi 6.1. mennessä Digitaalisen Helsingin ohjelmaluonnosta sekä vastaa kyselyyn kaupungin digipalveluista.

Lue myös