OpenHouseHelsinki houkuttelee syyskuussa – ohjelma on julkaistu

Artikkelikuva: OpenHouseHelsinki houkuttelee syyskuussa – ohjelma on julkaistu
OpenHouseHelsinki on kaupunkitapahtuma 12-14.9.2014, joka avaa yhden viikonlopun aikana ovet paikkoihin, joihin ei normaalisti pääse. Opastettuja kierroksia tänäkin vuonna moneen jännään paikkaan!
 
Kiinnostuneet pääsevät vierailemaan mm. Rautatieaseman torniin, Kivistön kehäradan asemalle, USA:n suurlähetystöön, loft-asunnoiksi muutettuun Apteekkarin kivennäisjuomatehtaaseen, Vallisaareen, Tuomiokirkon torniin ja Marmoripalatsiin. Tove Janssonin 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestetyllä kierroksella tutustutaan Toven elämän tärkeisiin paikkoihin Helsingin keskustassa. 
 
 
Kaupungin tulevaisuuteen ja historiaan tutustutaan kierroksilla esimerkiksi Jätkäsaaren ja Käpylän kaupunginosissa. Arkkitehti Juha Ilosen huippusuositut sisäpihakierrokset suuntaavat tällä kertaa Katajanokalla. Alvar Aallon kohteisiin voi tutustua hölkäten tai pyöräillen.
 
Kierrokset ovat ilmaisia ja suurimmalle osalle kierroksista voi vain tulla paikan päälle. Joillekin kierroksille on turvallisuussyistä rajoitettu osallistujamääriä. 
 
Katso koko ohjelma: www.openhousehelsinki.fi
 

Lue myös