Haemme ohjelmajohtajaa Fiksu Kalasatama -hankkeelle

Artikkelikuva: Haemme ohjelmajohtajaa Fiksu Kalasatama -hankkeelle

Tule kehittämään Helsingin fiksuinta kaupunginosaa, jossa tavoitteenamme on olla Helsingin ilmastotavoitteiden pioneeri ja säästää tunti asukkaiden aikaa päivässä.

Fiksu Kalasatama on Helsingin älykaupunkikehityksen lippulaiva, jonka visio on tarjota Kalasataman asukkaille tunti lisää aikaa päivään älykkäillä palveluilla. Helsingin kaupungin innovaatioyksikkö Forum Virium Helsinki hakee nyt hankkeelle uutta innovatiivista, strategisesti ajattelevaa ja energistä johtajaa edistämään kasvavan älykaupunginosan kehitystä, edellisen ohjelmajohtajan siirtyessä vetämään Australian Tonsleyn innovaatioalueen Life Labia.

Tehtävään kuuluu Fiksun Kalasataman kehitysportfolion hallinta ja kehityshankkeet yhdessä yritysten sekä julkisen sektorin kanssa. Ohjelmajohtaja vastaa hankkeensa ja tiiminsä resurssien, aikataulujen, tehtävien, kustannusten, viestinnän ja dokumentoinnin suunnittelusta ja jalkauttamisesta sekä projektien tulosten seurannasta.

Odotamme sinulta:

  • vahvaa asiantuntijuutta ja osaamista ainakin kahdella seuraavista alueista: Smart City -kehitys, cleantech, älyliikenne, kaupunkikehitys, IoT/digi/databisnes, liiketoiminnan kehitys ja innovaatioalustatoiminta.
  • intoa kehittää maailman toimivinta älykaupunkia yhdessä kaupungin, yritysten, korkeakoulujen ja kaupunkiaktiivien kanssa.
  • ymmärrystä relevanttien teknologioiden kehityksestä, niiden kypsyystasosta sekä soveltuvuudesta erilaisiin älykaupunkisovelluksiin.
  • ymmärrystä digitaalisesta muutoksesta ja organisaatioiden kehittämisestä.
  • vankkaa kokemusta hankkeiden johtamisesta ja esimieskokemusta.
  • kokemusta kansainvälisestä yhteistyöstä ja matkustusvalmiutta.
  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.
  • erinomaisia kommunikaatiotaitoja sekä suomeksi että englanniksi (suullinen ja kirjallinen).

Tarjoamme reilun ja dynaamisen työyhteisön sekä hyvät edut. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2021 asti ja se täytetään mahdollisimman nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mika Malin, puh: 040 668 5599 aikoina 9.8.2018 klo. 10-11.00 ja 14.8.2018 klo. 11-12.00.

Hakuaika on päättynyt 17.8.2018.

Forum Virium Helsinki on Helsingin kaupungin innovaatioyksikkö, joka tekee Helsingistä maailman toimivimman älykaupungin yhteistyössä yritysten, tiedeyhteisön ja kaupunkilaisten kanssa.

Lisätietoja

Kuva

Mika Malin

puh. +358 40 668 5599,
mika.malin(at)forumvirium.fi

Kuva

Perille-asti-logobanneri-6aika-eu-vipuvoimaa-uudenmaan-banneri-900

Lue myös