MoonTV:n ohjelmistoa Stadi.TV:hen

MoonTV ja Stadi.TV aloittavat marraskuussa yhteisen pilottiprojektin. MoonTV:n ohjelmistoa tullaan näyttämään Stadi.TV:n kanavapaikalla 93 Welhon kaapeliverkossa.

Kulttimaineeseen noussut MoonTV toimi alun perin vuosina 1997–2003. Sen kohderyhmänä olivat lähinnä kaupunkilaiset. Viime maaliskuussa kanava teki paluun netti-television muodossa. Nyt toimintaa laajennetaan siis kaapelitelevisioon.

”Uudelleenlanseerauksemme alkumetreiltä asti olemme saanut toistuvaa palautetta siitä, että kanavan pitäisi näkyä myös perinteisen television puolella. Nyt alkavan Stadi.TV-pilottiprojektin lisäksi käymme myös neuvotteluja isojen kanavien kanssa vastaavanlaisista yhteistyökuvioista”, kertoo MoonTV:n toimitusjohtaja Jarkko Koskinen yhtiön tiedotteessa.

Koskisen mukaan MoonTV:n ensisijainen lähetyskanava tulee kuitenkin jatkossakin olemaan www.moontv.fi-sivusto.

Stadi.TV on monikanavainen audiovisuaalinen palvelu, jonka sisältö koostetaan kaupunkilaisten, yhteisöjen ja muiden itsenäisten toimijoiden omasta tuotannosta. Stadi.TV:n ohjelmaa voi tällä hetkellä katsoa Welhon kaapelitelevisioverkossa. Marraskuun aikana Stadi.TV lanseerataan myös verkossa.

Lue lisää:
MoonTV laajenee televisioon (tiedote Kauppakehdessä)

Kulttikanava tekee paluun televisioon! (Ilta-Sanomat)
IS: Kulttikanava MoonTV palaa televisioruutuun (Helsingin Sanomat)
MoonTV laajentaa perinteiseen televisioon (YLE)
MoonTV testaa tv-jakelua (Markkinointi&Mainonta)
MoonTV palaa televisioon (Vartti)

Lue myös