Liisa Peltokorpi 6Aika-strategiatoimiston hankekoordinaattoriksi

Artikkelikuva: Liisa Peltokorpi 6Aika-strategiatoimiston hankekoordinaattoriksi

[vc_column]

Kesäkuussa  tehtävässään aloittanut Liisa Peltokorpi tukee 6Aika-strategiatoimiston työtä hyvällä talous- ja hankekokemuksella.

Kuka olet, mistä tulet ja mitä töitä olet tehnyt?

Taustani on biokemian alalta ja olen työskennellyt yli 20 vuotta alan tuotekehityksen, tuotannon ja tuotteiden ylläpidon parissa diagnostiikkateollisuudessa. Sen jälkeen siirryin Life Science -alan yrityshautomoon. Siellä vastasin hautomon asiakkaina oleville yrityksille tarjotuista palveluista sekä toimin muille kiinteistössä vuokralla olleille yrityksille yhteyshenkilönä kiinteistöhuoltoyhtiöön. Hankemaailma tuli tässä vaiheessa tutuksi.
Nyt viimeksi toimin talouskoordinaattorina tehtävässä, jossa hoidin noin 350 henkilön palkanlaskennasta yhdessä yrityksen henkilöstöosaston kanssa.

Mitä hanketta tulet tekemään ja roolisi siinä?

Tulin äitiyslomansijaiseksi 6Aika-strategiatoimistoon ja täällä tehtäväni on toimia hankekoordinaattorina. Tehtäviini kuuluvat muun muassa hankehallinnolliset tehtävät, kokousvalmistelut ja tukeminen tapahtumien käytännön järjestämisessä.

Mitä odotat pääseväsi näkemään ja tekemään?

On mielenkiintoista päästä näkemään ja työskentelemään 6Aika-strategiatoimistossa ja nähdä miten kuuden kaupungin yhteistyö toimii, minkälaisia hankkeita on ollut, mitä niistä on tullut tuloksina, mitä hankkeita on käynnissä ja minkälaisia hankkeita vielä käynnistetään tulevissa hankehauissa sekä olla mukana toteuttamassa niitä.

Mikä sinua innostaa?

Positiivinen, aktiivinen ja energinen työilmapiiri sekä yhdessä tekeminen lisää myös omaa innostusta. Itselle haastavista asioista selviäminen ja uuden oppiminen kuin myös se, että kokee onnistumisen elämyksiä, innostaa.

Mitä teet kun et ole töissä?

Harrastukseni ovat aika moninaiset riippuen hieman vuodenajasta. Luen paljon monenlaista kirjallisuutta ja käytän siihen hyväkseni matkustusajat julkisessa liikenteessä.
Tapaan ystäviäni käymällä heidän kanssaan teatterissa tai konserteissa aina kun aika antaa myöten. Liikuntana talvisin olen harrastanut kuntonyrkkeilyä ja käynyt jumpassa, kesäisin metsämaastot, sienestys ja marjastus ovat mukava ajanviete.

Miten haluat kehittää älykaupunkia?

Haluaisin kaupunkien kehittyvän jakamistalouden suuntaan erilaisten digitaalisten sovellusten avulla. Kaikkea ei tarvitsisi omistaa tai tehdä itse vaan voisi hyödyntää olemassa olevia helposti löydettäviä ja luotettavia toimijoita sekä välineiden lainaamiseen että palveluiden hankkimiseen.

Mitä uutta osaamista tuot Forum Virium Helsinkiin?

Osaamisessani ei välttämättä ole uutta Forum Viriumin näkökulmasta, mutta haluan hoitaa tehtäväni sijaisena mahdollisimman hyvin ja hyödyntää siinä omaa hanke- ja talousosaamistani.

Tervetuloa Forum Viriumiin Liisa!

Forum Virium Helsinki on Helsingin kaupungin innovaatioyksikkö, joka tekee Helsingistä maailman toimivimman älykaupungin yhteistyössä yritysten, tiedeyhteisön ja kaupunkilaisten kanssa. Seuraa meitä Twitterissä ja tilaa uutiskirje!

Lisätietoja

Kuva

Liisa Peltokorpi

#6aika
puh. +358 50 589 0171
liisa.peltokorpi(at)forumvirium.fi

Lue myös