Liikkumisratkaisujen kokeiluhaku avautuu maaliskuussa

Artikkelikuva: Liikkumisratkaisujen kokeiluhaku avautuu maaliskuussa

Forum Virium Helsinki etsii uusia liikkumispalveluja ja -ratkaisuja Jätkäsaaren matkailijoiden tarpeisiin. Nopeiden kokeilujen haku avautuu maaliskuun lopussa. Kokeilut ovat osa Perille asti -hanketta, jossa haetaan uudenlaisia palveluja ja ratkaisuja matkailijoiden, asukkaiden ja työssäkävijöiden käyttöön Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Maaliskuussa aukeaa haku, joka keskittyy Helsingissä Jätkäsaaren matkailijoiden liikkumiseen.

Tarjoa kokeilua avoimessa tarjouskilpailussa

Avoimella tarjouskilpailulla haetaan yhteensä 2-5 liikkumiseen liittyvää nopeaa kokeilua. Asiantuntijaraati valitsee kokeilut, jotka toteutetaan vuoden 2018 aikana. Kokeilut käynnistyvät kesällä ja yksittäisen kokeilun kesto on enimmillään kuusi kuukautta. Kokeiluhankintojen arvo on yhteensä enintään 45 000 euroa. Kokeiluhaun tarkat tiedot ja sähköinen tarjouslomake julkaistaan Forum Virium Helsingin verkkosivuilla maaliskuun lopussa.

Kokeiluista hyötyjä yrityksille

Haku on suunnattu uudenlaisia liikkumispalveluja ja -ratkaisuja tarjoaville yrityksille ja muille toimijoille. Useampi taho voi myös yhdessä tarjota kokeilua. Jätkäsaaren kokeilu- ja kehittämisalusta tarjoaa yrityksille konkreettisen kokeiluympäristön uusien palvelujen ja tuotteiden testaamiseen. Loppukäyttäjien kanssa testattavat palvelut saavat kokeilusta aitoa palautetta ja käytännön kokemuksia. Forum Virium Helsinki fasilitoi kokeiluprosessia ja tarjoaa yhteistyöverkostonsa kokeilijoiden käyttöön. Kokeiluista viestitään Forum Virium Helsingin kanavissa. 

 

Perille asti -hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta osana 6Aika-strategiaa. Rahoituksen myöntää Uudenmaan liitto. Hanke toteutetaan vuosina 2017-2019.

kuva: Jussi Hellsten/Visit Helsinki

Lisätietoja:

Kuva

Janne Rinne

#alyliikenne #jml
puh. +358 40 682 0050
janne.rinne(at)forumvirium.fi

Lue myös