Kehitä Kasvuvalmennuksella kilpailukykyä – seuraava haku 3.3. asti

Kasvuvalmennuksessa yritys saa tarpeisiinsa räätälöityä taloudellisesti tuettua asiantuntijaosaamista liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen.
Kasvuvalmennus on tarkoitettu sekä alkaville yrityksille että jo pidempään toimineille innovatiivisille helsinkiläisille yrityksille, joiden tuotteet tai palvelut ovat skaalautuvia ja kansainvälisesti kilpailukykyisiä.

Toimintansa alkuvaiheessa oleville yrityksille Kasvuvalmennus antaa taloudellisen mahdollisuuden kiihdyttää kasvua käyttämällä korkeatasoisia asiantuntijapalveluita.
Pidempään toimineille yrityksille Kasvuvalmennus tarjoaa joustavan tavan kartoittaa uusia kasvusuuntia sekä sysäyksen jatkaa kasvua.

Sparraajiksi on valittu Suomen eturivin konsultteja eri osaamisalueilta, strategia- ja lakiasioista talouteen ja markkinointiin. Ohjelma yhdistää yritykset heille parhaiten sopiviin asiantuntijoihin ja tukee sparrausta jopa 70 % kustannuksista. Tukea voi saada jopa 20 valmennuspäivään. Asiantuntijavalinnoista päätetään yhdessä yritysten kanssa.

Valinta tapahtuu verkkohakemuksen ja haastattelujen perusteella. Kaikkiaan valintaprosessi kestää noin kaksi viikkoa. Yrityksiä valitaan vuonna 2013 viidesti ja seuraava hakukierros on avoinna 3.3. asti.

Lisätietoja ja hakulomake: www.forumvirium.fi/kasvuvalmennus

 
Lisätietoja:

Kaisa Sibelius
Vastaava tuottaja – Executive Producer
Forum Virium Helsinki

tel: 040 570 1317
email: kaisa.sibelius[at]forumvirium.fi

 

Voit välittää viestiä vapaasti edelleen!
 

*****
Kasvuvalmennuksen tuottaa Forum Virium Helsinki ja projektia rahoittaa Helsingin uusyrityskeskus ry Helsingin kaupungin innovaatiorahastosta. Vuodesta 2006 alkaen Kasvuvalmennukseen on osallistunut jo yhteensä 200 yritystä.
 

Lue myös