Katunäytöt opastavat Helsinki Design Weekin kaupunki-installaatioihin

Artikkelikuva: Katunäytöt opastavat Helsinki Design Weekin kaupunki-installaatioihin

Helsinki Design Weeekin HDW HOP -installaatiot ovat nähtävillä Helsingin keskustassa 5.-11.9.2016. Keskustan katunäytöt opastavat installaatioiden pariin ja houkuttelevat osallistumaan designviikon tapahtumiin

HDW HOP kaupunki-installaatioiden sarja esittelee 12 teosta. Työt tarjoavat mahdollisuuden kokea kaupunki yllättävin tavoin ja kannustavat miettimään, miten tutut paikat voi tuntea paremmin kaikilla aisteilla.

Helsinki Design Weekin aikana keskustan katunäytöillä ilahduttaa video, joka houkuttelee kaupunkilaisia tutustumaan installaatioihin ja designviikon muihin tapahtumiin. Kaupunkilaiset voivat tutustua HDW HOP -installaatioihin ja niiden sijaintiin kartalla. Myös muut designviikon tapahtumat löytyvät opastuspalvelun kartalta ja tapahtumalistauksesta.

Tänä vuonna festivaali tulee ihmisten luo: kaduille ja puistoihin, myymälöihin ja gallerioihin. Haluamme kaupunkilaisten olevan tietoisia siitä, että Helsinki Design Week on meneillään. Kävellessään kaupungilla kaupunkilaiset voivat etsiä katunäytöiltä lähimmät installaatiot”, kertoo Helsinki Design Weekin markkinointijohtaja Petra Majander.

Eventmore- tapahtumasovelluksen kautta voi laajemminkin tutustua Helsinki Design Weekin tapahtumatarjontaan ja sen latausohjeet löytyvät myös katunäytöiltä.

Katutilan näytöt ovat näyttävä media ja Forum Virium Helsinki on kokeillut, miten opastuspalvelu voi tarjota näkyvyyttä eri kaupunkitapahtumille kampanjalähtöisesti. Viimeisen vuoden aikana katunäyttöjen vuorovaikutteinen kartta on ollut käytössä useammassa eri tapahtumassa ja kampanjassa, kuten Helsinki Design Weekillä sekä Helsinki City Markkinoinnin Joulu Helsingin sydämessä- ja Ihana Helsinki -tapahtumissa. Opastuspalvelua on kehitetty yhteistyössä Helsingin kaupungin sekä Clear Channelin kanssa. Forum Virium Helsinki on mukana Helsingin kaupungin opastetyöryhmässä, jonka tarkoituksena on ohjata opastuksen suunnittelua ja toteutusta kaupungissa.

Lisätietoja:
Noora Suvanto
Projektityöntekijä
noora.suvanto@forumvirium.fi

Lisätietoja / Further information

Kuva

Noora Suvanto

#avoindata #6Aika #databusiness
Mobile: +358 40 767 6049
noora.suvanto(at)forumvirium.fi

Lue myös