Kasvuvalmennus hakee jälleen uusia digialan yrityksiä räätälöityyn kehitysohjelmaan

Kasvuvalmennus tarjoaa yrityskohtaisen kehittämisohjelman kasvuhakuisille ja -kykyisille digitaalisia sisältöjä ja palveluita tuottaville pk-yrityksille. Kasvuvalmennus nopeuttaa yritysten palveluiden kehittämistä, tukee siirtymistä uusille markkinoille tai liiketoiminta-alueille sekä antaa eväitä toiminnan kehittämiseen.

Kullekin Kasvuvalmennukseen valitulle yritykselle laaditaan yrityskohtainen kehittämisohjelma, joka toteutetaan tiiviinä kokonaisuutena enintään 12 viikossa. Ohjelmassa on yrityskohtaista valmennusta enintään 15 päivää.

Yrityksen omavastuuosuus on 20% valmennuskustannuksista eli n. n. 2.600 e + alv. (15 päivää).

Kasvuvalmennuksen toteuttavat yhdessä Forum Virium Helsingin pk-kumppanuusohjelma ja Uudenmaan Digitaaliset sisällöt –osaamiskeskus.

KOHDERYHMÄ

Kasvuvalmennus on tarkoitettu pk-yrityksille, jotka toimivat pääkaupunkiseudulla ja joiden toimialana ovat erilaiset digitaaliset sisällöt ja palvelut. Yritykset voivat tuottaa esim. monikanavaviestintään, liikenteenohjaukseen, terveydenhuoltoon, koulutukseen tai viihde- ja mobiilipalveluihin liittyviä ratkaisuja. Valmennukseen voidaan valita tänä vuonna enintään 20 yritystä.

HAKU JA VALINTA

Hanke kestää vuoden loppuun ja Kasvuvalmennukseen voi hakea joustavasti 30.9.2007 saakka.

Osallistujat valitaan verkkohakemusten ja asiantuntijaraadin haastattelun perusteella.

Yrityksiä valitaan v. 2007 vielä kahdesti. Syksyn hakujen määräpäivät ovat 31.8. (asiantuntijaraadin haastattelut pidetään 7.9.) sekä 30.9. (raati 5.10.).

VALMENTAJAT

Valmennuksessa käytetään yrityskohtaista vastuuvalmentajaa sekä yrityksen tarpeiden mukaan valittavia asiantuntijoita.

Lisätietoja:

Vastaava tuottaja Kaisa Sibelius
puh. 040 570 1317
kaisa.sibelius[at]culminatum.fi

Uudenmaan Digitaaliset sisällöt -osaamiskeskus
Culminatum Ltd Oy

Os.
Forum Virium Helsinki
Radiokatu 5 D, 00240 Helsinki

Lue myös