Kasvuvalmennuksen yritysjoukko kasvoi jälleen: Balancion, Datapolis, Really, RunToShop ja Storage IT

Kasvuvalmennuksen neljäs hakukierros toi sparrauksen piiriin kesän kynnyksellä viisi uutta yritystä: Balancion Oy:n, Datapolis Solutions Oy:n , Really Helsinki Oy:n , RunToShop Oy:n ja Storage IT Oy:n .
Yritysjoukossa on sekä jo pidempään toimineita alan yrityksiä että vielä julkistamistaan valmisteleva tulokas.

Kasvuvalmennuksessa pyritään olemaan avoimia uusille liikeideoille ja ajatuksille. Mielenkiintoisten aloittelevien yritysten kohdalla esteeksi valinnalle on toisinaan noussut se, että yrityksessä työskentelee vasta yksi tai pelkästään osa-aikaisia työntekijöitä. Silloin Kasvuvalmennuksen perusajatus ydinjoukon vahvasta osallistumisesta valmennusprosessiin ei toteudu, kun yrittäjän aika ei käytännössä riitä kehittämishankkeeseen osallistumiseen. Näissä tapauksissa asiaan voidaan palata myöhemmin, kun yritys on päässyt vielä askelta pidemmälle.

Tänä vuonna on jäljellä vielä kaksi hakukierrosta, jotka päättyvät 30.8. sekä 30.9. Hakeminen tapahtuu verkkolomakkeella https://digiumenterprise.com/answer/?sid=341029&chk=X9NUSJPB . Valituille voidaan tarjota enintään 25 päivää räätälöityä yrityskehitystukea. Lopulliset päätökset osallistumisesta tehdään sekä verkkohakemusten että yrityskohtaisten haastattelujen perusteella.

Kasvuvalmennusta toteutetaan tänä vuonna neljättä kertaa ja siihen on tähän mennessä osallistunut kaikkiaan yli 50 digialan yritystä pääkaupunkiseudulta. Valmennuksen päärahoittajana on Helsingin kaupungin elinkeinopalvelu ja käytännön toteutuksesta vastaavat Uudenmaan Digibusiness –osaamiskeskus ja Forum Virium Helsingin pk-kumppanuusohjelma.

Lisätietoja Kasvuvalmennuksesta saa Kaisa Sibeliukselta 040 570 1317 ja kaisa.sibelius(at)culminatum.fi sekä netistä osoitteesta http://www.digibusiness.fi/kasvuvalmennus

Lue myös