Kasvuvalmennuksen toinen hakukierros auki 27.3. saakka

Vielä on hyvää aikaa jättää hakemus Kasvuvalmennukseen seuraavalle hakukierrokselle, joka on avoinna 27.3. asti. Tämän jälkeen on jäljellä vielä kaksi kierrosta,  keväällä 1.5. mennessä ja syksyllä 28.8. mennessä.

Kasvuvalmennus on tarkoitettu Helsingissä toimiville innovatiivisille pk-yrityksille, joiden tuotteet tai palvelut ovat skaalautuvia ja markkinapotentiaalia on myös kansainvälisesti.

Kasvuvalmennus vauhdittaa ja tukee yritysten kasvua sekä liiketoiminnan kehittymistä.  Valmennuksella nostetaan yritysten osaamisen tasoa sekä annetaan eväitä toiminnan laaja-alaisempaan tarkasteluun. Kullekin Kasvuvalmennukseen valitulle yritykselle laaditaan yrityskohtainen kehittämisohjelma.

Valinnoissa painotetaan erityisesti yrityksen kasvuhalua ja -kykyä, tarjooman skaalautuvuutta ja kilpailukykyä sekä tiimin osaamista. Lisäksi arvioidaan Kasvuvalmennuksen soveltuvuutta yrityksen kehitystarpeisiin sekä yrityksen innovatiivisuutta ja elinkeinopoliittista merkitystä.

Valintaprosessi on kaksivaiheinen ja lopullinen valinta tapahtuu haastattelujen perusteella. Valmennukseen voidaan valita vuoden aikana noin 30 yritystä.

Yrityksen omavastuuosuus on vähintään 30 % valmennuspalkkiosta. Tuki voi olla enintään 70 %, kuitenkin korkeintaan 665 e + alv./valmennuspäivä. Yrityksen maksettavaksi jäävä summa riippuu valmennuspäivien määrästä ja valmennuksen päivähinnasta. Tukea voi saada enintään 15 valmennuspäivään.

Valmennuksissa käytetään valmentajapooliin hyväksyttyjä asiantuntijoita. Tarjouspyyntö ja tarjouslomake löytyvät Kasvuvalmennuksen nettisivuilta.

Kasvuvalmennuksen tuottaa Forum Virium Helsinki. Hankkeen päärahoittaja on Helsingin kaupungin elinkeinopalvelu. Tähän mennessä Kasvuvalmennukseen on osallistunut yli 100 yritystä.

Lisätietoja: www.forumvirium.fi/kasvuvalmennus

Lisätietoja kiinnostuneille:
Kaisa Sibelius
Vastaava tuottaja – Executive Producer
Forum Virium Helsinki
Aleksanterinkatu 16-18
00170 Helsinki
puh. 040 570 1317
kaisa.sibelius(at)forumvirium.fi

www.forumvirium.fi
www.facebook.com/forumviriumhelsinki

KASVUVALMENNUS – seuraava hakukierros 27.3. saakka
www.forumvirium.fi/kasvuvalmennus

Lue myös