Kasvuvalmennukseen valittu jo 24 yritystä

Kasvuvalmennuksen viides toimintavuosi on tuonut valmennuksen piiriin jo 24 yritystä, joiden ideat ja innovaatiot kattavat monia toimialoja. Osa valituista yrityksistä on hyvin nuoria, mutta joukosta löytyy myös muutamia jo pidempään toiminut konkari, joiden toimintaan verkkopalveluiden kehittyminen ja sosiaalinen media ovat tuoneet uusia ulottuvuuksia. 

Tähän mennessä on valittu 49 hakijan joukosta Kasvuvalmennukseen seuraavat yritykset:

Aava Ohjelmistot Oy, Adensy Oy Anglia Oy, AudioDraft Oy, Connexor Oy, Ecolution Oy, Esendra Oy, GigsWiz.com Oy, Hoivanet Oy, Moderator Helsinki Oy, Mooze Oy, Next-S Oy, Oppifi Oy, Orava Kiinteistöarvopaperit Oyj, Osumus Recommendations Oy, Rabbit Merchandising Oy, Screenpeak Oy, Sopima Oy, Sports Tracking Technologies Oy, Stereoscape Oy, Talentor Group Oy, Vendep Oy, Virtual Air Guitar Company Oy

Kasvuvalmennuksen kohderyhmänä ovat innovatiiviset Helsingin seudulla toimivat pk-yritykset, joiden tuotteet tai palvelut ovat skaalautuvia ja joilla on markkinapotentiaalia myös kansainvälisillä markkinoilla. Hankkeen päärahoittajana on Helsingin kaupungin elinkeinopalvelu ja käytännön toteutuksesta vastaa Culminatum Innovationin Digibusiness-osaamiskeskus yhteistyössä Forum Virium Helsingin pk-kumppanuusohjelman kanssa. 

Jos Kasvuvalmennus kiinnostaa, niin tänä vuonna on vielä yksi hakukierros, joka umpeutuu 29.8.

Lisätietoja:
http://www.digibusiness.fi/kasvuvalmennus

Lue myös