Kasvuvalmennukseen 11 uutta yritystä

Kasvuvalmennuksen hektinen syksy alkoi 11 uuden valmennettavan valinnalla syyskuun alussa. Hakemuksia tuli ennätysmäärä, ja oli ilo huomata, että myös hakijoiden taso oli erittäin korkea. Hyvistä hakijoista ja käytettävissä olevasta lyhyehköstä kalenteriajasta johtuen päädyttiin siihen, että yrityksiä otettiin mukaan suunniteltua enemmän. Tämä tosin tarkoittaa myös sitä, että yritystä kohden valmennuspäiviä on alkuperäissuunnitelmaa vähemmän.

Mukaan valitut yritykset ovat:
Activeark Oy
Aito Technologies Oy
Aspida Oy
Crenet Innovations Oy
Hexagon IT Oy
Klikkicom Oy
LinkoTec Oy
RunToShop Oy
Storage IT Oy
Vailoma Oy
Whitevector Oy

Tällä hakukierroksella pilotoitiin ensimmäisen kerran ajatuksia Kasvukatsastuksesta, mm. yrityksen juridisen riski- ja tiimialalyysin sisältävästä arvioinnista, jonka saisivat kaikki alkukarsinnasta jatkoon päässeet yritykset. Monelle yritykselle on paljon hyötyä jo siitä, että luultavasti ensimmäistä kertaa joku ulkopuolinen arvioi liiketoimintaan liittyviä riskejä tai kertoo näkemyksen yrityksen operatiivisesta johtamisesta vastaavan ryhmän vahvuuksista ja kehittämistarpeista. Kokeilu sai hyvää palautetta ja sitä tullaan kehittämään edelleen, mikäli hyvin paikkansa löytänyt hanke jatkuu myös ensi vuonna.

Kaikkiaan tänä vuonna Kasvuvalmennukseen valittiin kolmella hakukierroksella 22 yritystä ja aikaisemmin valitut 11 yritystä ovat A4SP Oy, Apaja Oy, Cesim Oy, Fake Graphics Oy, Futurice Oy, Eniram Oy, Everyplay Oy, Norfello Oy, QAim Oy, Valve Oy ja Xiha Oy.

Kuten kahtena aikaisempanakin vuonna Kasvuvalmennus huipentuu joulukuussa Nokian päämajassa pidettävään finaaliin, jonka ajankohta ilmoitetaan lähiaikoina.

Lue myös