Kasvuvalmennettavien joukko kasvoi kymmenellä yrityksellä

Artikkelikuva: Kasvuvalmennettavien joukko kasvoi kymmenellä yrityksellä

– uusina mukaan adQ, AudioDraft, European IT, Fenomen Creator, Fluid, Idean, Meontrust, Model IT, Neurotar ja Nomojeans

On hienoa olla tukemassa pääkaupunkiseudun yrityksien ponnisteluja kohti suurempia tavoitteita ja markkinoita. Kasvuvalmennuksen kautta on taas kymmenellä yrityksellä mahdollisuus saada asiantuntijoiden tukea kasvun ja kansainvälistymisen kannalta tärkeiden haasteiden ratkaisemisessa.

Kasvuvalmennuksen vuoden toinen hakukierros keräsi korkeatasoisen joukon hakemuksia, joista valikoitui kymmenen yrityksen mielenkiintoinen ja lupaava joukko: adQ, AudioDraft, European IT, Fenomen Creator, Fluid, Idean, Meontrust, Model IT, Neurotar ja Nomojeans.

Lähes kaikki yritykset ovat melko nuoria, mutta osa niistä on ehtinyt saavuttaa jo merkittäviä tuloksia. Selkeää kasvupotentiaalia on kaikissa yrityksissä.

Kasvuvalmennukseen on nyt tänä vuonna valittu 18 yritystä ja lisää tullaan valitsemaan vielä kahdella hakukierroksella. Seuraava ja samalla kevätkauden viimeinen hakukierros umpeutuu 8.5. Tämän jälkeen on vielä yksi mahdollisuus hakeutua mukaan, sillä viimeisen kerran hakemuksia arvioidaan elokuun lopussa, 28.8.

Kasvuvalmennuksen tavoitteena on vuoden aikana löytää kaikkiaan noin 30 innovatiivista yritystä, joilla on kykyä kasvaa.

Lisätietoja Kasvuvalmennuksesta ja siihen hakemisesta saa verkosta osoitteesta www.forumvirium.fi/kasvuvalmennus
Kaisa Sibelius, vastaava tuottaja
040 570 1317 ja kaisa.sibelius (at) forumvirium.fi

Kasvuvalmennuksen tuottaa Forum Virium Helsinki. Hankkeen päärahoittaja on Helsingin kaupungin elinkeinopalvelu. Tähän mennessä Kasvuvalmennukseen on osallistunut yli 100 yritystä.

Lue myös