Jussi Karmala Forum Viriumin viestintäpäälliköksi

Artikkelikuva: Jussi Karmala Forum Viriumin viestintäpäälliköksi

Jussi Karmala aloittaa elokuun alussa Forum Virium Helsingin viestintäpäällikkönä. Karmala vastaa Forum Viriumin viestinnästä ja tukee Helsingin digitaalisten kehityshankkeiden viestintää.

”Haluan tehdä Helsingistä maailman parhaan älykaupungin, jossa elämä on helppoa ja hauskaa”, Karmala sanoo.

Forum Viriumin viestintään Karmala aikoo tuoda älykaupunki-teemojen kansantajuistamista, suunnitelmallisuuden lisäämistä ja strategista lähestymistapaa.

Karmala on aikaisemmin työskennellyt esimies- ja asiantuntijatehtävissä Helsingin kaupungin viestinnässä, toimituspäällikkönä sosiaalisen median start upissa sekä politiikan-, ulkomaan- ja kotimaantoimittajana lukuisissa medioissa.

”Toivotan Karmalan tervetulleeksi hienoon tiimiimme. Lähdemme nyt yhdessä rakentamaan vahvaa vaikuttavuusviestintää”, Forum Viriumin toimitusjohtaja Mika Malin sanoo.

Forum Virium on Helsingin kaupungin tytäryhtiö, joka edistää digitaalisten palveluiden käyttöönottoa Helsingissä yhteistyössä yritysten ja kuntalaisten kanssa. Forum Viriumin saavutuksia on muun muassa avoimen datan käyttö Helsingissä. Tämän hetken näkyvin hanke on Fiksu Kalasatama, jossa pyritään erilaisten digitaalisten palveluiden avulla säästämään asukkaiden aikaa tunti päivässä.

Yhteystiedot

Jussi Karmala
jussi.karmala@forumvirium.fi
puh. +35840 5916 744

Lue myös