Jälleen viisi uutta yritystä valittiin Kasvuvalmennukseen

JÄLLEEN VIISI UUTTA YRITYSTÄ VALITTIIN KASVUVALMENNUKSEEN

Forum Virium Helsingin Pk-kumppanuusohjelman ja Uudenmaan Digitaaliset sisällöt – osaamiskeskuksen yhteiseen Kasvuvalmennukseen on valittu lisää hakijoita: Aspida Oy, E21 Solutions Oy, Exiformat Oy, mCasting Oy sekä Promentor Solutions Oy.


Kasvuvalmennus tarjoaa yrityskohtaisen kehittämisohjelman

Valmennus on tarkoitettu kasvuhakuisille ja -kykyisille digitaalisia sisältöjä ja palveluita tuottaville pk-yrityksille, joilla on toimintaa pääkaupunkiseudulla.

Kasvuvalmennus nopeuttaa yritysten innovaatiivisten palveluiden kehittämistä, tukee siirtymistä uusille markkinoille tai liiketoiminta-alueille ja antaa eväitä toiminnan kehittämiseen.

Kullekin Kasvuvalmennukseen valitulle yritykselle laaditaan yrityskohtainen kehittämisohjelma, joka toteutetaan tiiviinä kokonaisuutena enintään 12 viikossa. Yrityskohtaista valmennusta voi olla enintään 15 päivää.

Kasvuvalmennukseen voi hakea 30.9. saakka

Valmennukseen voi hakea joustavasti verkkolomakkeella osoitteessa https://www.webropol.com/P.aspx?id=132108&cid=2873991

Osallistujat valitaan verkkohakemusten ja asiantuntijaraadin haastattelun perusteella. Syksyllä järjestetään kaksi hakua ja hakemusten tulee olla perillä viimeistään 31.8. (asiantuntijaraadin haastattelut 7.9.) tai 30.9. (raati 5.10.).

Lisätietoa Kasvuvalmennuksesta:

Vastaava tuottaja Kaisa Sibelius
040 570 1317
kaisa.sibelius(at)culminatum.fi

Lue myös