iRent, Klikkicom, Tietokannat.fi ja Twid mukaan Kasvuvalmennukseen

Kasvuvalmennuksen vuoden 2009 yrityskaarti on koossa, kun tämän vuoden viimeisen hakukierroksen myötä Kasvuvalmennuksen aloittivat iRent Oy, Klikkicom OyTietokannat.fi Suomi Oy ja Twid Oy .

Tänä vuonna Kasvuvalmennukseen haki kaikkiaan 73 yritystä, joista 29 on valittu mukaan viiden hakukierroksen myötä. Kasvuvalmennuksen kautta moninaisia digitaalisia sisältöjä ja palveluita tuottavat yritykset ovat saaneet niiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti räätälöityä asiantuntijasparrausta erityisesti kasvun ja kansainvälistymisen kannalta keskeisten liiketoiminta-alueiden kehittämiseen. Asiantuntijat ovat olleet alansa huippuja, joita on niin ikään haettu kunkin kasvuvalmennettavan tarpeet huomioiden.

Kokemukset ja palaute ovat olleet positiivisia ja erityisesti hankkeen joustavuus on saanut kiitosta niin valmennettavilta kuin valmentajiltakin. Kasvuvalmennuksen toimintatapoja on kehitetty kaiken aikaan vastaamaan entistä paremmin yritysten tarpeita ja ajan haasteita. Vuodesta 2006 alkaen toiminut hanke on pystynyt tähän mennessä olemaan tukena kaikkiaan 71 Helsingin seudulla toimivalle digialan yritykselle.

www.forumvirium.fi/kasvuvalmennus

Kasvuvalmennuksen tuottaa Culminatum Innovation Oy Ltd. hallinnoimassaan Digitaaliset sisällöt – osaamiskeskuksessa yhteistyössä Forum Virium Helsingin pk-kumppanuusohjelman kanssa. Hankkeen päärahoittajana on Helsingin kaupungin elinkeinopalvelu ja hankkeen rahoitus myönnetään vuodeksi kerrallaan.

 

Lisätietoja:
Vastaava tuottaja Kaisa Sibelius
+358 40 570 1317
kaisa.sibelius(ÄT)culminatum.fi

Lue myös