Innovoice tuo nopeasti myyntitulot yrittäjälle

Innovoicen palveluilla yrittäjät saavat tililleen tulot myynneistään nopeasti ja turvallisesti.

Innovoice Oy lanseerasi viime keväänä Innotaxi-nimisen maksu- ja laskupalvelun taksiyrittäjille. Palvelu kehitettiin taksialalla pitkään toimineen Taxiagentit Oy:n kanssa. “Innotaxi on vaihtoehto perinteiselle maksamiselle, maksupäätteiden häiriötilanteisiin ja erilaisten palvelukyytien rahastamiseen”, Innovoicen toimitusjohtaja Lars Carlsson sanoo.

Taksinkuljettaja lähettää matkustajan henkilötunnuksen ja matkan summan tekstiviestillä Innovoicen järjestelmään, joka hakee reaaliajassa väestörekisteristä tarvittavat tiedot asiakkaasta sekä Asiakastiedolta vahvistuksen hänen maksukyvystään.

”Palvelumme käyttäminen on nopeampaa kuin perinteinen korttimaksutapahtuma, ja rahat yrittäjä saa tililleen muutamassa päivässä”, Carlsson toteaa.

Monistettava palvelumalli

Taksialan palvelumallia kehittäessään Innovoice käytti low tech -tyyppistä lähestymistapaa eli palvelusta haluttiin mahdollisimman helppokäyttöinen. Samalla ajatuksella on tehty myös uusi, toimialariippumaton Innolasku-palvelu.

“Joustavuuden nimissä myös rahastamisen pitää olla mahdollisimman yksinkertaista”, Carlsson sanoo. ”Autamme asiakkaitamme palvelemaan omia asiakkaitaan joustavammin ja saamaan lisää myyntiä.”

Innovoicen palveluja voi käyttää matkapuhelimen tekstiviesteillä sekä internetselaimella. Verkossa yrittäjä voi seurata ja hallinnoida kaikkia saataviaan. Älypuhelinsovellus ja integraatiot eri toimialojen yleisimpiin toiminnanohjausjärjestelmiin ovat työn alla.

Rahat liikkuvat ilman viivettä

”Yrittäjälle Innovoicen palvelut ovat turvallinen tapa hoitaa rahastaminen, sillä kaikki laskutuspäätöstä varten tarvittavat tiedot ovat saatavilla palvelusta heti. Asiakkaille tarjotaan kahden viikon maksuaika ja mahdollisuus osamaksuihin”, Carlsson erittelee palvelujen hyötyjä.

“Asiakkaistamme esimerkiksi autokorjaamot ja rengaspalveluita tuottavat yritykset mainostavat mahdollisuutta maksaa osissa, jolloin heidän asiakkaidensa on helpompi tehdä ostopäätös tietäessään, että suurempikin lasku voidaan maksaa joustavasti.”

Carlsson toteaa, että rahan kiertokulku yrityksissä on hidastunut maksuaikojen pidentymisen vuoksi, joten yrittäjillä on tarve paikata kassaan syntyvää aukkoa. Innovoicen palvelut tuovat rahat myynneistä tilille heti.

Kasvuvalmennuksesta vauhtia kehittämiseen

Innovoice osallistui Kasvuvalmennukseen alkuvuodesta. Valmennuksen tuottaa Forum Virium Helsinki, ja päärahoittajana on Helsingin kaupungin elinkeinopalvelu. Innovoice haki valmennuksesta tukea muun muassa vision kirkastamiseen ja tuotteistamiseen.

“Meillä oli kaksi valmentajayritystä. Työskentely heidän ja Kasvuvalmennuksen kanssa osoittautui helpoksi ja kitkattomaksi”, Carlsson kiittää. Kasvuvalmennuksen myötä Innovoice aloitti yhteistyön myös rahoitusyhtiö Gothia Oy:n kanssa.

“Nyt tavoitteena on levittää palveluitamme laajemmalle hakeutumalla uusille toimialoille, joilla niitä voidaan hyödyntää. Palvelumalli on toiminnassamme tärkein – toimialat, joilla teemme bisnestä, haetaan sen pohjalta.”

Teksti: Maija Jokiniemi

www.innovoice.fi

Lue myös