Idealingon www-sivut avattu

Artikkelikuva: Idealingon www-sivut avattu

Idealinko on Herttoniemen alueen hyvinvoinnin kehittämisen foorumi. Näillä sivuilla ideat elävät, ja asukkaat ja asiantuntijat kehittävät hyvinvointia yhdessä. Sivusto palvelee kaikkia Herttoniemen, Herttoniemenrannan, Roihuvuoren ja Tammisalon hyvinvoinnista kiinnostuneita.

Sivuston tarkoituksena on kerätä paljon kehityskohteita ja -ideoita. Ne voivat koskea Helsingin kaupungin palveluita tai liittyä hyvinvointiin muulla tavoin.

Hankkeessa ovat mukana Helsingin kaupungin terveyskeskus sekä sosiaali-, opetus- ja liikuntavirasto. Virastot ovat sitoutuneita käsittelemään parhaat ideat ja niitä voidaan testata syksyllä 2011. Kehityskohteita etsitään aktiivisesti myös Helsingin kaupungin työntekijöiden parista.

Vuoden 2011 aikana tarkoituksena on löytää ainakin yksi merkittävä kehitysidea ja ratkaista se.

Ideoi, kommentoi ja äänestä

Idealingon etusivulla voi kirjautua palveluun tai rekisteröityä sen käyttäjäksi. Rekisteröitymällä pääsee jättämään kehitysideansa ja kommentoimaan muiden ehdotuksia. Lisäksi sivu tarjoaa silmäyksen viimeisimpiin keskusteluihin.

Kehityskohteet-sivulla pääsee selaamaan Helsingin kaupungin työntekijöiltä ja asiantuntijoilta tulleita aiheita, joiden kehittämiseksi kaivataan ideoita. Kehitysideat ovat ehdotuksia kehityskohteen ratkaisuksi. Ratkaisuehdotuksia voi kommentoida, ja niitä voi äänestää.

Tervetuloa mukaan!

>> Siirry Idealingon web-sivuille

Lue lisää: Ideat lentoon Herttoniemessä!

Lue myös