Haemme hankekoordinaattoria 6Aika-strategiatoimistoon

Artikkelikuva: Haemme hankekoordinaattoria 6Aika-strategiatoimistoon

6Aika on kestävän kaupunkikehityksen strategia, jota toteuttavat Suomen suurimmat kaupungit eli kuutoskaupungit Espoo, Helsinki, Oulu, Tampere, Turku ja Vantaa. Strategian tavoitteena on kehittää älykkäitä ja kestäviä palveluita sekä synnyttää Suomeen uutta osaamista, innovatiivista liiketoimintaa ja työpaikkoja.

Tehtävänkuva:

Haemme hankekoordinaattoria 6Aika-strategiatoimistoon, joka sijaitsee Forum Viriumin toimistossa Helsingin ydinkeskustassa. Forum Virium Helsinki on päätoteuttajana strategian toteutusta koordinoivassa hankkeessa, joka vastaa aktivointi-, verkostointi- ja viestintätehtävistä. Keskitetyssä strategiatoimistossa toimii nelihenkinen tiimi, johon nyt haettava hankekoordinaattori kuuluu.

  • Hankekoordinaattori vastaa pääosin hankkeen hallinnollisista operatiivisista tehtävistä kuten raportoinnista, maksatushakemusten valmistelusta, kokousjärjestelyistä sekä 6Aika-johtoryhmän ja -ohjausryhmän sihteerin tehtävistä.
  • Hän toimii myös tilaisuuksien ja tapahtumien organisoinnin ja fasilitoinnin sekä viestinnän tukena.
  • Lisäksi tehtäviin kuuluu strategian rahoituksen seurantaa sekä hankkeiden budjettitoteuman seurantaa koostamalla tiedot rahoittajalta saatavasta materiaalista.
  • Työnkuva keskittyy pääosin hallinnollisiin tehtäviin, mutta voi sisältää myös jossain määrin sisällöllisiä tehtäviä.

Toivomme sinulta:

  • Haemme kokenutta, motivoitunutta ja oma-aloitteista hankehallinnon päivittäisen toiminnan pyörittäjää, joka hallitsee taloushallinnon ja erityisesti Excelin käytön.
  • Hakemallamme henkilöllä on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky toimia määrätietoisesti ja joustavasti kuuden kaupungin verkostossa.
  • Hakijalla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.
  • Edellytämme kokemusta EAKR- tai ESR-hankkeiden toteutuksesta sekä kuntasektorin toiminnan tuntemusta.

Tehtävä on määräaikainen äitiyslomasijaisuus ja kestää ainakin 30.4.2019 asti. Jätä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 2.4 mennessä Forum Viriumin rekrytointisivuilla.

Lisätietoja: Minna Torppa, 040 5562 125 soittoajat 19.3 klo 9-10, 23.3 klo 14-15 , s-posti minna.torppa@6aika.fi

Lisätiedot: www.6aika.fi

 

Lisätietoja:

Kuva

Minna Torppa

#6Aika
puh. +358 40 556 2125
minna.torppa(at)6aika.fi

Lue myös