Haemme projektipäällikköä älyliikenteen FABULOS-hankkeeseen

Artikkelikuva: Haemme projektipäällikköä älyliikenteen FABULOS-hankkeeseen

Tule kehittämään tulevaisuuden sujuvaa älyliikennettä Helsinkiin parhaiden yhteistyökumppaneiden kanssa!

FABULOS-hankkeen tavoitteena on suunnata liikenteen automaation kehittymistä kaupungin tarpeisiin, lisätä kaupunkien ymmärrystä liikenteen automaation hyödyntämisessä, kokeilla ja demonstroida arjessa autonomista pienbussijärjestelmää laajamittaisesti ja saada toimialan yrityksille merkittäviä kansallisia ja kansainvälisiä referenssejä. Hankkeessa hyödynnetään esikaupallista hankintamallia, jonka avulla pyritään vaiheittain kehittämään kaupungeille ratkaisu, jolla pystytään toteuttamaan laajamittainen autonomisen pienbussien kokeilu.

Hankkeen hallinnoijana ja koordinoijana toimii Forum Virium Helsinki. Pilotointikaupunkeja hankkeessa on Tallinna, Porto, Helmond, Gjesdal ja Lamia. Lisäksi hankkeen määrittelyvaiheeseen osallistuvat Kööpenhaminan, Gentin, Kongsbergin, Torinon, Tuusulan ja Vantaan kaupungit. Haemme nyt hankkeelle projektipäällikköä, joka vastaa:

  • Helsingin osakokonaisuuden määrittelystä koskien autonomisten pienbussien kokeilua ja siihen liittyvästä suunnittelusta, koordinoinnista ja aktiivisen vuoropuhelun luomisesta eri toimijoiden kesken.

Arvostamme:

  • Syvempää osaamista kaupunkisuunnittelusta ja älyliikenteestä.
  • Aiempaa kokemusta kansainvälisistä yhteishankkeista (esimerkiksi Horisontti2020-, FP7- tai EAKR-ohjelmat).
  • Hyvää ymmärrystä esikaupallisesta hankintamallista.
  • Projektinhallintaosaamisen sertifikaattia. Kykyä toimia monikuluttuurisessa ympäristössä osana kansainvälistä konsortiota.
  • Fasilitointitaitoja.

Tarjoamme:

  • Näköalapaikan kansainvälisen älykaupunkikehityksen huipulle.
  • Itsenäisen ja monipuolisen työn.
  • Kannustavan, dynaamisen ja kehitysorientoituneen työyhteisön Helsingin ydinkeskustassa.

Kyseessä on kolmen vuoden määräaikainen työsuhde ja työ alkaa tammikuussa 2018. Lisätietoja antaa Pekka Koponen +358 40 501 7114, pekka.koponen(at)forumvirium.fi

Hakuaika on päättynyt. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin myöhemmin.

Forum Virium Helsinki Oy on yksi maailman johtavia älykaupunkitoimijoita, joka on saanut tunnustusta erityisesti avoimen datan, liikkumisen palveluiden ja Fiksun Kalasataman kehityksestä. Yhdessä yritysjäsentemme ja laajan kaupunkiverkoston kanssa teemme Helsingistä maailman toimivimmman älykaupungin.

Lue myös