Haemme EU-koordinaattoria älyliikenteen FABULOS-hankkeeseen

Artikkelikuva: Haemme EU-koordinaattoria älyliikenteen FABULOS-hankkeeseen

Tule kehittämään tulevaisuuden sujuvaa älyliikennettä Helsinkiin parhaiden yhteistyökumppaneiden kanssa!

FABULOS-hankkeen tavoitteena on suunnata liikenteen automaation kehittymistä kaupungin tarpeisiin, lisätä kaupunkien ymmärrystä liikenteen automaation hyödyntämisessä, kokeilla ja demonstroida arjessa autonomista pienbussijärjestelmää laajamittaisesti ja saada toimialan yrityksille merkittäviä kansallisia ja kansainvälisiä referenssejä. Hankkeessa hyödynnetään esikaupallista hankintamallia, jonka avulla pyritään vaiheittain kehittämään kaupungeille ratkaisu, jolla pystytään toteuttamaan laajamittainen autonomisten pienbussien kokeilu.

Hankkeen hallinnoijana ja koordinoijana toimii Forum Virium Helsinki. Pilotointikaupunkeja hankkeessa on Tallinna, Porto, Helmond, Gjesdal ja Lamia. Lisäksi hankkeen määrittelyvaiheeseen osallistuvat Kööpenhaminan, Gentin, Kongsbergin, Torinon, Tuusulan ja Vantaan kaupungit. Haemme nyt hankkeeseen EU-koordinaattoria, joka vastaa:

  • Esikaupallisesta hankintaprosessista, sen suunnittelusta, pilotoinnista ja esikaupallisesta yhteiskehittämisestä.
  • Projektin hallinnosta, talouden raportoinnista, muutospyynnöistä ja viestinnästä Euroopan Unionille.
  • Kommunikoi ja fasilitoi prosessiin liittyvää yhteistyötä eri toimijoiden kesken.

Arvostamme:

  • Aiempaa vahvaa kokemusta kansainvälisistä yhteishankkeista (esimerkiksi Horisontti2020-, FP7- tai EAKR-ohjelmat) ja niiden koordinoinnista.
  • Erittäin hyvää ymmärrystä esikaupallisesta hankintamallista.
  • Hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa.
  • Hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja.

Kyseessä on kolmen vuoden määräaikainen työsuhde ja työ alkaa tammikuussa 2018. Lisätietoja antaa Pekka Koponen +358 40 501 7114, pekka.koponen(at)forumvirium.fi

Hakuaika on päättynyt. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin myöhemmin.

Forum Virium Helsinki Oy on yksi maailman johtavia älykaupunkitoimijoita, joka on saanut tunnustusta erityisesti avoimen datan, liikkumisen palveluiden ja Fiksun Kalasataman kehityksestä. Yhdessä yritysjäsentemme ja laajan kaupunkiverkoston teemme Helsingistä maailman toimivimman älykaupungin.

 

Lue myös