Galileo Masters -kilpailu: paikannusta hyödyntävälle idealle 20 000 euroa

Artikkelikuva: Galileo Masters -kilpailu: paikannusta hyödyntävälle idealle 20 000 euroa
Paras paikannusta hyödyntävä tuote tai palvelu palkitaan nyt 20 000 euron pääpalkinnolla. Turku Science Park Oy tarjoaa lisäksi Suomen osakilpailun voittajalle lisäpalveluja sekä matkan palkintojenjakotilaisuuteen syksyllä. 
 
Forum Virium Helsinki on mukana kilpailussa arvioimassa voittajia. Lisäksi yksi voittajista saa mahdollisuuden testata ratkaisuaan Helsingin Kalasatamassa, yhdessä kaupunkilaisten kanssa. Tämän sovelluksen tulee liittyä teemaltaan joko energiaan tai liikenteeseen. Forum Virium Helsinki tarjoaa myös sparrausta ehdotuksen kehittämiseksi ja kaupallistamiseksi.
 
Onko sinulla loistava idea paikannusta hyödyntävästä tuotteesta tai palvelusta? Haluatko yrityksesi paikannuspalvelulle tai -tuotteelle näkyvyyttä yli 20 maassa? Navigoi itsesi silloin ideakilpailuun www.galileo-masters.eu ja tavoittele 20 000 euron pääpalkintoa ja lukuisia muita palkintoja Euroopan laajuisessa mittelössä innovatiivisimmasta satelliittipaikannusta hyödyntävästä ratkaisusta.
 
Kilpailuaika on 1.4. – 30.6.2014, kilpailuehdotukset jätetään englannin kielellä ja osallistuminen on avoin niin yksityisille henkilöille, yrityksille kuin tiimeillekin.
 
Turku Science Park Oy on mukana kilpailun järjestäjänä ja tarjoaa Suomen osakilpailun voittajalle yrityskehityspalveluita sekä matkan palkintojenjakotilaisuuteen lokakuussa 2014. Kilpailun pääsponsoreina ovat mm. Euroopan avaruusjärjestö, Euroopan komissio sekä lukuisia muita julkisia ja yksityisiä organisaatioita. Kilpailu on järjestetty jo yli kymmenenä vuotena ja viime vuonna mm. palkintojen yhteissumma ylitti miljoona euroa.
 
Kilpailun muita toteuttajia ovat AaltoES, Uusi Tehdas, Boost Turku ja Forum Virium Helsinki.
 
Lisätietoa ja ilmoittautuminen osoitteessa http://finland.galileo-masters.eu
 

Lue myös