Futurice on Suomen paras työpaikka

Artikkelikuva: Futurice on Suomen paras työpaikka

Ohjelmistoyritys Futurice on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2012. Menestys ei ole sattumaa, sillä yritystä johdetaan harvinaisella avoimuudella, innovatiivisuudella ja rakkaudella. 

Viimeiset kuusi vuotta Futurice on ollut yksi Suomen nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä. Tätä on todistanut huikeat sijoitukset esimerkiksi Deloitte Technology Fast 50 -listalla, jolla Futurice on huomioitu vuodesta 2008. Tällä hetkellä yritys työllistää runsaat 140 työntekijää. 
 
“Futuricessa mikään ei ole sattumaa, ei sen huimat kasvuluvut, ei sen taloudellinen menestys, eikä se, että se on työntekijöidensä mielestä Suomen paras työpaikka. Futuricea johdetaan harvinaisella avoimuudella, innovatiivisella otteella ja kyllä, myös suurella rakkaudella”, hehkuttaa Great Place to Work Institute Finlandin toimitusjohtaja Panu Luukka Futuricen tiedotteessa. Yritys tekee tutkimuksen Suomen parhaimmista työpaikoista vuosittain.
 
Valmennusta ja uusia innovaatioita
 
Forum Virium Helsingille Futurice on tuttu yhteistyökumppani jo pitkältä ajalta. Futurice on ollut Forum Virium Helsingin jäsenenä usean vuoden ajan. Vuosina 2007 ja 2008 yritys osallistui Kasvuvalmennukseen, jossa se sai sparrausta mm. kansainvälistymiseen ja myyntiin.
 
Vuonna 2006 aloitettu Kasvuvalmennus on kerännyt kiitosta erityisesti joustavuudestaan ja räätälöitävyydestään. Kasvuvalmennuksen rahoittaa Helsingin elinkeinopalvelu ja tuottaa Forum Virium Helsinki.
 
Futurice oli tiiviisti mukana myös kautta aikain Forum Virium Helsingin ensimmäisessä innovaatioprojektissa, jossa avattiin vanhemmille ovet lasten päiväkotiarkeen. Päiväkotien kuva- ja videopäiväkirja oli verkossa toimiva palvelu, johon henkilökunta tallensi lasten puuhia kännyköillä. Vuonna 2006 tehty kokeilu oli menestys ja se tehtiin yhteistyössä mm. juuri Futuricen kanssa. 
 
Onneksi olkoon, Futurice!
 
 
Lue lisää
 

Lue myös