Forum Virium Helsinki vahvistaa verkostojaan

Artikkelikuva: Forum Virium Helsinki vahvistaa verkostojaan

Forum Virium Helsinki on nyt osa eurooppalaista business- ja innovaatiokeskusten verkostoa EBN:ää. Jäsenyys vahvistaa kansainvälisiä verkostojamme Euroopassa.

EBN (European Business & Innovation Centre Network) tarjoaa jäsenilleen tietoa kansainvälisistä hankkeista ja ohjelmista. Se auttaa yrityksiä kansainvälisen yhteistyön ja hanketoiminnan käynnistämisessä. Lisäksi verkosto on yritysten edunvalvoja. Se järjestää tapahtumia ja edistää parhaiden toimintatapojen leviämistä jäsenistön kesken.
 
Verkoston jäsenet ovat business- ja innovaatiokeskuksia, jotka tukevat innovaatiotoimintaa ja yrittäjyyttä. Ne edistävät ja kannattavat start-upeja, kansainvälistymistä ja yleensäkin taloudellista kehitystä.
 
Vuonna 1984 perustetussa EBN-verkostossa on yli 200 jäsentä, jotka ovat pääsääntöisesti eurooppalaisia organisaatioita. Muutamia toimijoita on myös Euroopan ulkopuolelta, esimerkiksi Libanonista ja Tunisiasta. 
 
Forum Virium Helsinki hyödyntää EBN:n osaamista ja kontakteja erityisesti kahdessa hankkeessa, joissa edistetään suomalaisten innovatiivisten yritysten kasvua ja kansainvälistymistä. Vuosina 2013–2015 käynnissä olevat palvelut keskittyvät ICT-yrityksiin sekä sähköisiä terveyspalveluita tuottaviin yrityksiin.
 
 
 
 
Lisätietoja
Projektipäällikkö Kaisa Sibelius 
puh. 040 570 1317 
kaisa.sibelius[at]forumvirium.fi
 

 

Lue myös