Forum Virium Helsinki rekrytoi: etsimme joukkoomme MOOTTOREITA

Oletko tehokas, kunnianhimoinen, itseohjautuva ja ulospäin suuntautuva hankeammattilainen?

Etsimme joukkoomme nyt MOOTTOREITA

1) PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ
Terveellinen Kaupunginosa -hankkeeseen

Terveellinen kaupunginosa on terveyden edistämisen Living Lab-hanke, jossa kehitetään ja toteutetaan yritysten, julkistahojen ja asukkaiden yhteistyönä uudenlaisia toimintamalleja, hyvinvointiteknologioita ja sähköisiä palveluita, joiden tavoitteena on tukea asukkaiden terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä.

Projektipäällikön tehtävänä on vastata Terveellinen kaupunginosa -hankkeen projektikokonaisuuden ja osahankkeiden toteuttamisesta läheisessä yhteistyössä Terveyskeskuksen projektipäällikön kanssa. Projektipäälliköltä edellytetään vankkaa kokemusta sähköisten palveluiden kehittämisestä, yritysyhteistyöstä, laajojen projektien johtamisesta sekä vahvoja viestintä- ja neuvottelutaitoja. Kokemus terveydenhuollon sähköisten palveluiden kehittämisestä on eduksi. Tehtävä on vakituinen.

2) PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ
Ubiikki Helsinki -hankkeeseen

Ubiikki Helsinki -hankekokonaisuudessa tutkitaan ja pilotoidaan arjen uusia digitaalisia palveluita. Hanke sisältää tutkimus- ja yrityspuolen lisäksi palveluympäristökokonaisuuden, jossa toteutetaan palvelupilotteja sekä rakennetaan pääkaupunkiseudulle uutta digitaalista ekosysteemiä. Ensimmäiset Ubiikki Helsingin palvelupilotit toteutetaan tapahtumakontekstissa, jonka jälkeen palveluita laajennetaan muihin arjen prosesseihin.

Projektipäällikön tehtävänä on vastata Ubiikki Helsinki -hankekokonaisuudesta ja osaprojektien toteuttamisesta yhdessä yritysjäsenten kanssa. Projektipäällikkö toimii yhteistyössä konseptisuunnittelijan kanssa ja toimii sujuvasti sekä julkisen että yksityisen sektorin kanssa loppukäyttäjää unohtamatta. Projektipäälliköltä edellytetään vahvaa hanke- ja rahoitusosaamista, yritysmaailman tuntemusta, työkokemusta digitaalisten palvelujen ja prosessien alalta sekä hyviä viestintä- ja neuvottelutaitoja.

Tehtävä täytetään aluksi määräaikaisesti, jatkon riippuessa hankkeen etenemisestä suunnitellusti.

Hakemukset molempiin tehtäviin palkkatoiveineen sähköpostitse 20.2.2008 mennessä osoitteeseen: rekry (at) forumvirium.fi.

Lisätietoja:
Ubiikki Helsinki: Johtaja Jarmo Eskelinen, p. 050 593 3441, jarmo.eskelinen (at) forumvirium.fi
Terveellinen kaupunginosa: Kehitysjohtaja Pauliina Smeds, p. 040 7173269, pauliina.smeds (at) forumvirium.fi

Lue myös