Forum Virium Helsinki hakee Viestintäpäällikköä

Artikkelikuva: Forum Virium Helsinki hakee Viestintäpäällikköä

Haemme dynaamiseen ja mukavaan joukkoomme Viestintäpäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2017-30.7.2019.

Viestintäpäällikkönä vastaat viestinnän strategisesta suunnittelusta, sen toimenpiteistä ja viestintäkokonaisuuden hallinnasta. Viestintäpäällikkönä vahvistat vaikuttavuuttamme eri sidosryhmissä, käyttäen hyväksi erilaisia viestinnän välineitä ja sosiaalisen median muotoja. Raportoit suoraan yhtiön toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Omaat näkemystä ja kokemusta organisaatioviestinnästä sekä yrityskuvan rakentamisesta viestinnällisin keinoin. Johdat työssäsi 2 – 3 hengen viestintä- ja tapahtumatiimiä. Vastaat itsenäisesti budjetista ja alihankkijasuhteista.

Ensisijainen työskentelypaikka on toimistomme Helsingin keskustassa. Viestintäpäälliköltä edellytämme kykyä matkustaa muun muassa erilaisiin tapahtumiin ja projektitapaamisiin kotimaassa sekä ulkomailla.

Odotamme sinulta

  • ICT-alan/innovaatiotoiminnan tuntemusta
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielen taitoa
  • noin viiden vuoden kokemusta monikanavaisen viestinnän tehtävistä, myös verkkoviestinnän ja sosiaalisen median valmiuksia sekä viestintätyökalujen monipuolista hallintaa
  • kykyä seurata, analysoida, kehittää ja raportoida viestinnän vaikuttavuutta
  • hyviä esiintymis-, vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja
  • kykyä itsenäiseen toimintaan ja päätöksentekoon
  • johtamis- ja esimiestaitoja

Tarjoamme monipuolisen työn Helsingin kaupungin omistamassa innovaatioyhtiössä, sekä mahdollisuuden näyttöihin myös kansainvälisessä viestinnässä Smart City -teeman ympärillä ja kansainvälisten hankkeiden parissa. Forum Virium Helsinki on yksi maailman johtavia Smart City –toimijoita, jonka edelläkävijyys on saanut tunnustusta maailmalla erityisesti avoimen datan, liikkumisen palveluiden ja Kalasataman -alueen kehittämisen saralla. Yhdessä yritysjäsentemme ja laajan kaupunkiverkoston kanssa rakennamme tulevaisuuden Helsinkiä.

Hakuaika tehtävään on päättynyt 9.4.2017. Olemme kaikkiin hakijoihin myöhemmin yhteydessä.

Mahdolliset tehtävään liittyvät kysymykset voit lähettää osoitteeseen jaana.bergbom@forumvirium.fi

Lisätietoja

Kuva

Jaana-Margareeta Bergbom

puh. +358 44 2025 029
jaana.bergbom(at)forumvirium.fi

Lue myös