Forum Virium Helsinki hakee Hankesuunnittelijaa

Artikkelikuva: Forum Virium Helsinki hakee Hankesuunnittelijaa

Forum Virium Helsinki Oy on yksi maailman johtavia Smart City –toimijoita, jonka edelläkävijyys on saanut tunnustusta maailmalla erityisesti avoimen datan, liikkumisen palveluiden ja Kalasataman -alueen kehittämisen saralla. Yhdessä yritysjäsentemme ja laajan kaupunkiverkoston kanssa rakennamme tulevaisuuden Helsinkiä. 

Etsimme nyt kehityshankkeita suunnittelevaa henkilöä osaksi hankevalmistelutiimiämme. Vastuualueena on erityisesti kotimaisiin rakennerahastoihin suunnattujen hankkeiden valmistelu (esim. EAKR, ESR, 6Aika, Interreg). Hankevalmistelijan tehtävänä on yhtäältä tukea toimiala-asiantuntijoitamme uusien hankkeiden suunnittelussa, toisaalta itsenäisesti vastata yksittäisten kehityshankkeiden valmistelusta. Hankevalmistelutyö sisältää monitoimijahankkeissa yhteisen hankesuunnittelun fasilitointia; hankkeiden toiminnan, tavoitteiden ja tulosten suunnittelua; hankkeiden budjetointia; neuvotteluja rahoittajan kanssa; hankesuunnitelmiin liittyvien tekstien ja esitysmateriaalin tuottamista; hankesuunnitelmien sekä hankkeisiin liittyvien sopimusten laatimista.

Edellytämme

  • aiempaa hankevalmistelukokemusta rakennerahastohankkeissa
  • näyttöä onnistuneista hakuprosesseista ja läpimenneistä hanke-ehdotuksista
  • ymmärrystä innovaatiotoiminnan perusteista
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tavoitteellisen yhteistoiminnan edistämiseen
  • sujuvia Microsoft Excelin ja Wordin käyttötaitoja
  • kykyä tuottaa korkealaatuista ja selkeää suomenkielistä tekstiä
  • sujuvaa suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa
  • Arvostamme lisäksi aiempaa kokemusta älykkään kaupungin teemojen kehittämistyöstä, aiempaa kokemusta tutkimuslaitos- ja yritysyhteistyöstä, sekä kykyä tuottaa hankesuunnitelmien tueksi visuaalista materiaalia.

Tarjoamme näköalapaikan tulevaisuuden kehittämiseen ja mahdollisuuden vauhdittaa ja saada aikaan positiivista muutosta ihmisten arjessa. Aiemmin valmistelemiamme hankkeita on esitelty laajasti sekä kotimaisessa että kansainvälisessä mediassa, ja niiden tuotokset ovat voittaneet useita kansainvälisiä palkintoja.

Määräaikainen työsuhde alkaa syksyllä 2017 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu vuoden 2019 loppuun.

Tehtävän hakuaika on päättynyt 23.6.2017. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin myöhemmin.

Lue myös