Forum Virium Helsingin uudet verkkosivut julkaistu!

Forum Virium Helsingin verkkosivut ovat uudistuneet. Uudistuksella haettiin sivustolle modernimpaa ilmettä, ajankohtaisuutta ja selkeyttä.

Sivuston värimaailmassa korostuu pirteä oranssi, jota tasapainottaa rauhallinen harmaa ja valkoinen. Nämä värit ovat olleet jo pitkään osa Forum Virium Helsinkiä. Kuvissa on nostettu esiin ihmiset: suunnittelemmehan palveluja nimenomaan käyttäjien lähtökohdista ja ihmisten arkielämässä testaten.

Uutiset ja tapahtumat nopeasti

Etusivun uutisosiosta näet yhdellä silmäyksellä viimeisimmät uutiset, tapahtumat ja Facebook-päivitykset. Ajankohtaiset teemat näkyvät myös etusivun yläosan kuvakarusellissa. Tällä hetkellä pinnalla ovat Shanghain maailmannäyttely, Apps4Finland-kilpailu ja Stadi.TV. Jos käytät uutisten ja päivitysten seurantaan mieluummin RSS-syötettä, on sekin nyt tarjolla.

Kaikki tapahtumat löytyvät Jäsen- ja yhteisöpalvelut -osiosta. Menneet ja tulevat tapahtumat on listattu erikseen. Jos haluat lukea uutis- tai tiedotearkistoa, löytyvät kaikki uutiset, tiedotteet ja uutiskirjeet Ajankohtaista-osiosta.

Sosiaalinen media vain klikkauksen päässä

Sosiaalinen media on linkitetty sivustolle laajasti. Linkit Forum Virium Helsingin Facebook-, Twitter- ja Slidershare-sivuille ovat saaneet näkyvän paikan yläreunassa. Voit myös jakaa sivuston sisältöjä omissa sosiaalisen median kanavissasi. Klikkaa vain Jaa-linkkiä uutisen, tapahtuman tai muun sisällön yhteydessä ja valitse media!

Ajankohtaista tietoa projekteista

Forum Virium Helsingin projektit löytyvät kaikki Hankealueet-osiosta. Projektit on jaoteltu hankealueittain, ja tietoa löytyy niin nykyisistä kuin jo päättyneistä projekteistakin. Jokaisen projektin kohdalla näet vastuuhenkilön yhteystiedot ja kuvan sekä löydät liitteistä projektiesittelyn pdf-muodossa.

Yksittäisten projektien sivuilta löydät runsaasti ristiinlinkityksiä sivuston muuhun sisältöön ja alan muihin sivustoihin. Alareunaan on nostettu kyseiseen projektiin tai aiheeseen liittyvät uutiset. Kaikkia näitä linkityksiä tullaan lisäämään ja päivittämään sivustolle myös jatkossa.
 
Yksittäisten projektien omat verkkosivut on lisätty sivuston oikeaan yläreunaan, Muut sivustomme -valikkoon.

Kasvuyrityksille on sivustolla oma osionsa, johon on kerätty tietoa pk-kumppanuusohjelmasta ja kasvuvalmennuksesta.

Hyödynnä haut, siirry nopeasti extranetiin

Sivustolla on laajat hakuominaisuudet. Tavallisen sanahaun löydät oikeasta yläreunasta. Alla on tarkennettu haku, jolla voit tehdä esimerkiksi tagi-pohjaisen haun: tageja on käytetty yksittäisten sivujen merkitsemiseen ja sivujen linkittämiseen keskenään. Ajankohtaista-osiossa on lisäksi vielä oma hakunsa, jolla voit tehdä rajauksia mm. päivämäärän perusteella.

Jäsenille tarkoitettu extranet löytyy nyt helposti oikeasta yläreunasta. Jäsenalue-linkistä pääset suoraan Piknikiin lukemaan viimeisimmät jäsenpäivitykset.

Haluatko antaa palautetta sivuista? Lähetä viestiä osoitteeseen kaisa.eskola (at) forumvirium.fi.

Lue myös