Esittelyssä Kasvuvalmennus-yrityksen palvelu: Holvi.com

Artikkelikuva: Esittelyssä Kasvuvalmennus-yrityksen palvelu: Holvi.com

Holvi.com helpottaa järjestöjen ja tapahtumajärjestäjien rahaliikennettä. Palvelussa yhdistyy ominaisuuksia verkkopankista ja kirjanpito-ohjelmasta.

Holviin on koottu useita toiminnallisuuksia, jotka helpottavat taloudenpitoa erilaisissa yhteisöissä. Sillä voi ylläpitää budjettia, tuottaa talouden raportteja sekä lähettää ja vastaanottaa laskuja. Holviin voi perustaa myös verkkokaupan lippujen ja oheistuotteiden myymiseksi. Holvissa taloustiedot pysyvät ajan tasalla ja niiden kehittymistä pääsee seuraamaan useampi ryhmän jäsen kerrallaan.

”Holvi auttaa vaikkapa tapahtumien järjestäjää keskittymään ydintyöhönsä, kun aikaa säästyy Excel-taulukoiden ja kuittien pyörittelyltä”, toimitusjohtaja Tuomas Toivonen sanoo.

Toivonen toteaa, että yhdistystoiminnan luonne on muuttumassa Suomessa. ”Perinteiset työväenyhdistykset hiipuvat, ja tilalle on tulossa uudenlaista kansalaistoimintaa. Nämä uudet aktiivit ovat tottuneita käyttämään verkkopalveluja, joten meille on tässä hyvä sauma.”

”Tarvetta Holvin kaltaiselle palvelulle lisää osaltaan se, että pankkien verkkopalvelujen jatkokehittäminen on jäänyt vähiin”, Toivonen uskoo. Holvin perustamiseksi tarvittiin myös  lainsäädännön muutoksia EU:ssa, joiden jälkeen maksupalveluja ovat saaneet tarjota muutkin kuin pankit.

Suomen ensimmäinen Seedcamp-voittaja

Holvi voitti viime vuonna ensimmäisenä suomalaisyrityksenä kokeneiden sijoittajien Seedcamp-kilpailun, mikä toi muassaan rahoitusta ja arvokasta mentorointitukea. Muut rahoituksen lähteet ovat olleet Tekes sekä joukko finanssi- ja teknologia-alan enkelisijoittajia.

Holvia kehitetään tällä hetkellä valittujen pilottiasiakkaiden kanssa. Avoimeen käyttöön palvelu lanseerataan kuluvan vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Jatkoksi on tiedossa matkapuhelinversio, jonka etuna on esimerkiksi kulukorvausten hoitaminen suoraviivaisesti. Kuitista otetaan kuva puhelimella ja ladataan se Holviin, jolloin korvaukset päivittyvät suoraan budjettiin.

Jatkossa Holvi tähtää Eurooppaan. ”Aluksi suuntana ovat Saksan, Ison-Britannian ja Hollannin markkinat”, Toivonen sanoo.  Viime vuonna Holvi kävi Helsingin kaupungin elinkeinopalvelun ja Forum Virium Helsingin tuottaman Kasvuvalmennuksen. ”Kasvuvalmennus toimi jouhevasti”, Toivonen kiittää.

Holvi.com

Teksti: Maija Jokiniemi
 

Lue myös