Esirekisteröidy UltraHack-tapahtumaan jo nyt

Artikkelikuva: Esirekisteröidy UltraHack-tapahtumaan jo nyt
Ultrahack 2015 on massiivinen ohjelmointitapahtuma, jossa koodarit kehittävät ratkaisuja nimekkäiden yritysten ja julkisyhteisöjen esittämiin haasteisiin ja kilpailevat pääsystä esittelemään kilpailutöitään kansainvälisille rahoittajille Slush-yritystapahtumaan.
Ultrahack, joka on on osa SlushHackseja, järjestetään 6.-8.11.2015, eli varsinaista Slushia edeltävänä viikonloppuna. Sen tukijoina on laaja joukko suuryrityksiä ja muita toimijoita elinkeinoelämän järjestöistä hyväntekeväisyysorganisaatioihin ja julkisiin tahoihin. Ennennäkemätön joukko koodareita kokoontuu kehittämään ratkaisuja yritysten ja julkisyhteisöjen esittämiin haasteisiin maailmanluokan SlushHacks– ja Ultrahack 2015 -ohjelmointitapahtumassa.

Kilpailussa ratkaistavien kahdeksan haasteen teemat liittyvät muun muassa uuden lastensairaalaan toimintoihin, älykkäisiin kaupunkiympäristöihin, liikenteen palvelullistamiseen, esineiden internetiin, seuraavan sukupolven verkkokauppaan ja hyväntekeväisyyteen. Tutustu kaikkiin haasteisiin täällä. Rekisteröidy tapahtumaan jo nyt täällä.

 
Slush-konferenssin Hackathon-voittaja saa 20 000 euroa. 48 tunnin Ultrahack järjestetään 6.-8.11.2015, palkinnonjako on 11.11.2015 Slush-tapahtumassa, Helsingissä.
 
 
Helsinki haastaa osallistujat

Helsingin kaupunki, Euroopan yksi johtavista avoimista kaupungeista, toimii SlushHacksin pääyhteistyökumppanina. Helsingin kaupunki vetää yhdessä Open Knowledge Finlandin kanssa kilpailun Smart City & Civic Tech -trackiä, johon kaupunki tulee tarjoamaan kisahaasteita kehittäjäyhteisön ratkottavaksi.

”Uskomme innovaatioiden syntyvän kaupunkiyhteisöstä ja panostamme paljon kehittäjäyhteistyöhön. SlushHacks-yhteistyö tukee hienosti muun muassa Helsinki Loves Developers-toimintaa, kaupungin avoimien datasettien hyödyntämistä ja Helsinki Region Infosharen tavoitteita. Toivomme yhteistyön kautta syntyvän huikeita uusia älykkään kaupungin ratkaisuja, jotka monistuvat ja synnyttävät uutta liiketoimintaa”, toteaa Helsingin kaupungin tietotekniikka- ja viestintäjohtaja Jaakko Salavuo.

 
Helsingin kaupunki vetää yhdessä Open Knowledge Finlandin kanssa kilpailun Smart City & Civic Tech -trackiä, johon kaupunki tarjoaa kisahaasteita kehittäjäyhteisön ratkottavaksi.
 
Ultrahack 2015:n pääjärjestäjät ovat Teleforum ry ja Teknologiateollisuus ry. Konseptin suunnittelussa ja toteuttamisessa on mukana myös Innovaatiomestarit Oy. Tapahtuman yhteistyökumppaneita ovat Helsingin kaupungin ja Forum Virium Helsingin lisäksi HUS Lastensairaala, GE Healthcare, Microsoft, Tieto, Samsung, Posti, SAP, Nenäpäivä, Here, Mobile Monday, Mobiili.fi, Open Knowledge Finland, IDEAN, Leadin, Starcut, PRH, SITO, SGC Finland, Digile, Finpro, ITS Finland, Trafi, Ohjelmistoyrittäjät, TKO äly, Metropolia, Teosto, YLE, Aller, THL, LiVi, LVM,Nestholma, Butterfly Ventures, LUT ja xEdu.
 
Lue lisää:
 
https://ultrahack.org
http://www.hel.fi/www/uutiset/fi/helsinki/ultrahack
https://forumvirium.fi/uutiset/osallistu-syksyn-sovelluskisaputkeen
 
 
 

Lue myös