Ensimmäiset yritykset valittu Kasvuvalmennukseen

Kasvuvalmennuksen ensimmäiset yritykset on valittu. Kuudestatoista hakeneesta yrityksestä mukaan otettiin kahdeksan: Aava Ohjelmistot Oy, CoreFactory Oy, Eat.fi, GoAct, Innovoice Oy, Kiosked, Sibesonke Oy sekä Viherasema Oy.

”Täältä löytyy todella mielenkiintoisia yrityksiä, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Toivottavasti Kasvuvalmennuksen kautta voidaan ottaa kerralla vähän reilumpi harppaus kohti isompia markkinoita”, kertoo Kasvuvalmennuksen toteutuksesta vastaava Kaisa Sibelius Forum Virium Helsingistä.

Parhaillaan Kasvuvalmennuksen vetäjät käyvät läpi toisen hakukierroksen hakemuksia. Kakkoskierros päättyi maaliskuun lopussa ja valitut yritykset julkaistaan huhtikuun alkupuolella.

 “Tapaamme hakijoista suurimman osan. Tapaamiset ovat osoittautuneet hyödyllisiksi sekä meille että yrityksille. Me olemme saaneet verkkohakemusta paljon monipuolisemman kuvan yrityksestä ja toisaalta yritykset ovat saaneet palautetta meiltä”, Kaisa Sibelius kertoo. ”Hakijoiden joukossa on myös niitä, jotka ovat tavallaan kasvaneet jo meidän valmennuksemme ohi. Näitä yrityksiä ohjaamme edelleen eteenpäin ja neuvomme muita mahdollisia rahoituslähteitä kehityssuunnitelmille”, jatkaa Sibelius.

Vielä ehtii hakea

Tämän vuoden Kasvuvalmennukseen on edelleen mahdollisuus hakea. Jäljellä on vielä kaksi hakukierrosta, joiden deadlinet ovat 1.5.2011 ja 28.8.2011. Tavoitteena on ottaa mukaan yhteensä noin 30 yritystä, joille räätälöidään 5-15 päivän kehittämisohjelma ulkopuolisten asiantuntijoiden avulla.

Kasvuvalmennuksen tavoitteena on tukea monimuotoista yritystoimintaa, jossa yhdistyvät innovatiiviset tuote- ja palveluratkaisut sekä kansainvälistymistavoitteet.

Se on tarkoitettu Helsingissä toimiville innovatiivisille pk-yrityksille, joiden tuotteet tai palvelut ovat skaalautuvia ja markkinapotentiaalia on myös kansainvälisesti. Kasvuvalmennus vauhdittaa ja tukee yritysten kasvua sekä liiketoiminnan kehittymistä. Valmennuksella nostetaan yritysten osaamisen tasoa sekä annetaan eväitä toiminnan laaja-alaisempaan tarkasteluun.

Lisätietoja ja hakulomake: www.forumvirium.fi/kasvuvalmennus

Kaisa Sibelius
+358 40 570 1317
kaisa.sibelius(at)forumvirium.fi

Kasvuvalmennuksen tuottaa Forum Virium Helsinki ja hankkeen päärahoittaja on Helsingin kaupungin elinkeinopalvelu. Kasvuvalmennusta on toteutettu vuodesta 2006 ja tähän mennessä siihen on osallistunut yli 100 yritystä.

Lue myös