Ennätysmäärä yrityksiä osallistuu Kasvuvalmennukseen – vielä 11 uutta mukaan

Artikkelikuva: Ennätysmäärä yrityksiä osallistuu Kasvuvalmennukseen – vielä 11 uutta mukaan

Kasvuvalmennukseen on tänä vuonna valittu ennätysmäärä yrityksiä, kaikkiaan 47. Myös hakeneiden yritysten määrä, 75, hipoi ennätystä. Tämä lienee osoitus siitä, että palvelulle on kysyntää.

Viidennellä, ja samalla tämän vuoden viimeisimmällä, hakukierroksella valmennukseen valittiin kaikkiaan 11 yritystä:
2ndCart Oy, Blueprint Genetics Oy, Creamailer Oy, EL Early Learning Oy, Glome Oy, Huimio Oy, Joukkoenkeli Oy,  LivLiv Solutions Oy, Lumi Accessories Oy, NetOutlet Finland Oy sekä Saunayoga International Oy

Lista kaikista tänä Kasvuvalmennukseen valituista yrityksistä löytyy http://www.forumvirium.fi/kasvuvalmennus/osallistujat.

Valmennukset ovat kaikkien yritysten osalta joko käynnissä tai saatu päätökseen. Tavoiteenamme on, että Kasvuvalmennuksessa tehty työ kantaisi hedelmää mahdollisimman konkreettisella tavalla ja siitä olisi hyötyä yritysten kasvulle ja kehittymiselle. Osa osallistuvista yrityksistä on vasta taipaleensa alkuvaiheessa ja tekemistä on paljon. Ryhmään mahtuu myös jo pidempään toimineita yrityksiä, joiden on valmennuksen kautta ollut mahdollista hakea uusia näkökulmia liiketoiminnan kehittämiseen. Kaikkiaan on jo yli 200 yritystä on voinut hyödyntää ulkopuolisia asiantuntijoita tämän ohjelman kautta.

Kasvuvalmennus-ohjelmaan valittuja yrityksiä on arvioitu sekä kasvupotentiaalin että yritysekosysteemin kannalta. Painopisteinä ovat kansainvälistettävien tuotteiden ja palveluiden kehittäjien ohella kaupunkilaisia tai toisia helsinkiläisiä yrityksiä hyödyttävien palveluinnovaatioiden tarjoajat. Jokaisen yrityksen kehittämisohjelma laaditaan yksilöllisesti.
 

Lisätietoja:
Vastaava tuottaja Kaisa Sibelius
puh. 040 570 1317
kaisa.sibelius[at]forumvirium.fi

Lue myös