Destia etsii innovatiivisia liikennetietopalveluita tuottavia yrityksiä

Destia etsii yrityksiä toteuttamaan uusia pääkaupunkiseudun liikenteen sujuvuutta, turvallisuutta ja mukavuutta lisääviä liikenteen palveluinnovaatioita loppukäyttäjille.

Tietojen avulla yritysten on mahdollista luoda uusia liiketoimintamalleja sekä käyttöliittymiä ja innovatiivisia tapoja hyödyntää liikkumisen ja liikenteeseen liittyvää liikennetietoa. Destia kerää ajantasaista liikenne- ja säätietoa useista eri lähteistä. Uusilla palveluratkaisuilla on myös mahdollista laajentaa jotakin jo olemassa olevaa palvelua loppuasiakkaita paremmin hyödyttäväksi.

Palveluinnovaatiot voivat liittyä esimerkiksi
– reititys- ja karttapalveluihin
– liikennehäiriöihin ja tietöihin
– sää- ja kelivaroituksiin
– ruuhkatietoihin
– tiekamerakuviin
– liikenteen yhteisöllisyyteen liittyviin peer-to-peer –tietoihin.

Liikennetietopalveluja voidaan välittää mobiililisti, webbissä tai jotakin muuta laitetta käyttäen.
Liikennetietoja on mahdollista käyttää jopa veloituksetta palvelun pilottivaiheessa. Tästä sovitaan Destian kanssa erikseen kuten myös pilottivaiheen jälkeisistä käyttökorvauksista.

Lisätietoja uusien palveluiden kehittämisestä kiinnostuneet voivat kysyä tuotepäällikkö Pasi Anilalta, Destia Traffic (puh. 0400 301 400, pasi.anila (at) destia.fi). Katso myös oheinen liite ja http://www.destiatraffic.fi/site/index.php?lan=fi

Voit myös tulla kuuntelemaan aiheeseen liittyvän Destian tietoiskun ja tapaamaan Pasi Anilaa 30.5. klo 8.30 alkaen Forum Virium Helsingin pk-kumppanuusohjelman alumni-aamiaiselle (ohjelma ja ilmoittautuminen: http://events.forumvirium.fi/suunta). Samalla kuulet digialan kansainvälistymisen haasteista USA:ssa, Venäjällä ja Kaakkois-Euroopassa. Tilaisuus on maksuton.

Lue myös