Backstage Alliance, GWeb2 sekä Wellness Foundry aloittivat Kasvuvalmennuksen

Backstage Alliancen musiikkibusiness, GWeb2:n markkinointimaailma ja Wellness Foundryn hyvinvointialan ratkaisu ovat jälleen osoitus Helsingin seudulla toimivien digialan yritysten moninaisuudesta. Digitaalisuus on läsnä kaikessa.

Valmennuksen tavoitteena on tarjota osallistujille asiantuntija-apua ja uusia näkökulmia liiketoiminnan kehittämiseen, laajentamiseen ja kansainvälistämiseen digitaalisia sisältöjä ja palveluja tuottaville yrityksille.

Tänä vuonna on jäljellä vielä kolme hakukierrosta, joista viimeinen päättyy 30.9. Hakeminen tapahtuu verkkolomakkeella https://digiumenterprise.com/answer/?sid=341029&chk=X9NUSJPB ja mukaan voidaan ottaa vuoden aikana n. 20 yritystä ja tarjota kullekin enintään 25 päivää räätälöityä yrityskehitystukea.
Kevään viimeinen hakukierros sulkeutuu 31.5.

Kasvuvalmennusta toteutetaan tänä vuonna jo neljättä kertaa ja siihen on tähän mennessä osallistunut kaikkiaan yli  50 digialan yritystä pääkaupunkiseudulta. Valmennuksen päärahoittajana on Helsingin kaupungin elinkeinopalvelu ja käytännön toteutuksesta vastaavat Uudenmaan Digibusiness –osaamiskeskus ja Forum Virium Helsingin pk-kumppanuusohjelma.

Lisätietoja Kasvuvalmennuksesta saa
Kaisa Sibeliukselta 040 570 1317 ja kaisa.sibelius(at)culminatum.fi sekä
netistä osoitteesta http://www.digibusiness.fi/kasvuvalmennus  

Lue myös