Apaja, Eniram, Everyplay, Fake Graphics, Futurice ja Xiha uusiksi kasvuvalmennettaviksi

Kasvuvalmennukseen on valittu jälleen kuusi uutta yritystä, jotka tuottavat erilaisia digitaalisia sisältöjä ja palveluja; Apaja, Eniram, Everyplay, Fake Graphics, Futurice ja Xiha. Jo aikaisemmin on mukaan valittu A4SP, Cesim, Norfello, QAim ja Valve Branding.

Valmennuksen tavoitteena on tarjota osallistujille asiantuntija-apua ja uusia näkökulmia liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Valintaprosessiin kuuluu tänä vuonna ennen asiantuntijaraadin neuvoa-antavaa kokoontumista yrityskohtainen auditointi, jossa on mahdollisuus tutustua yritykseen nettihakemusta tarkemmin. Valinnoissa kokonaisuus ratkaisee eli miten kasvuhalu ja –kyky, tiimi ja tavoitteet tukevat toisiaan.

Tämän vuoden kolmas ja samalla viimeinen hakukierros päättyy 24.8. Hakeminen tapahtuu verkkolomakkeella https://www.webropol.com/P.aspx?id=207642&cid=13366851.

Kasvuvalmennusta toteutetaan tänä vuonna kolmatta kertaa ja siihen on tähän mennessä osallistunut jo 30 yritystä.

Valmennuksen päärahoittajana on Helsingin kaupungin elinkeinopalvelu ja käytännön toteutuksesta vastaavat FVH:n pk-kumppanuusohjelma ja Uudenmaan Digibusiness –osaamiskeskus.

Lisätietoja Kasvuvalmennuksesta saa
Kaisa Sibeliukselta (040 570 1317 ja kaisa.sibelius(at)forumvirium.fi) sekä
netistä osoitteesta fi/pk_yrityksille/kasvuvalmennus-2008.html .

Lue myös