Adage ja Futurice pk-yritysjäseniksi 1.1.2008 alkaen

Forum Virium Helsingin (FVH) uusiksi pk-yritysjäseniksi on hyväksytty 1.1.2008 alkaen käytettävyystutkimukseen ja käyttäjäkeskeiseen suunnitteluun erikoistunut Adage Oy sekä mobiililaitteiden kuva- ja viestiratkaisuja tekevä Futurice Oy.

Forum Virium Helsingin pk-yritysjäsenyys korostaa osaltaan FVH:n luonnetta avoimena innovaatioympäristönä, jossa innovatiiviset pk-yritykset ja suuryritykset kehittävät yhteistoiminnallisesti uusia tuotteita ja palveluita.
FVH:n pk-yritysjäsenyys on referenssi pk-yritykselle ja suositus FVH:n taholta.

Forum Virium Helsinkiin hyväksytään uusia jäseniä harkiten. Tavoitteena on, että Forum Virium Helsingin jäsenistön muodostama kokonaisuus on monipuolinen ja jäsenten verkostot ja osaaminen täydentävät toisiaan. Pienten pk-yritysten innovatiivisuus ja ketteryys luoda uutta on ollut tärkeä syy tarjota myös pk-yrityksille mahdollisuus jäsenyyteen.

Tällä hetkellä pk-yritysjäseniä on kaikkiaan viisi: Adage, ConnectedDay, Fromdistance, Futurice ja Idean. Kokonaisuudessaan Forum Virium Helsinkiin kuuluu 24 veturi-, kumppani- ja pk-yritystä sekä julkishallinnon organisaatiota.

Pk-yritysjäsenyyttä isännöi osana FVH:n pk-kumppanuusohjelmaa ohjelmajohtaja Esa Blomberg Helsingin kaupungin Innovaatiorahaston tuella, jota hallinnoi Helsingin kaupungin elinkeinopalvelu.

 

Lisätietoja pk-yritysjäsenyydestä:

Ohjelmajohtaja Esa Blomberg
puh. 050 328 1280
esa.blomberg (AT) forumvirium.fi

www.forumvirium.fi

Lue myös