Hankevalmistelija, tule meille töihin!

Artikkelikuva: Hankevalmistelija, tule meille töihin!

Palkkaamme hankevalmistelijan vahvistamaan EU-hankehakutiimiämme. Tarjoamme hyvät edut ja mukavan työyhteisön.

Forum Virium Helsinki on Helsingin kaupungin innovaatioyhtiö. Kehitämme tulevaisuuden kaupunkiratkaisuja yhdessä yritysten, tiedeyhteisön, kaupungin ja kaupunkilaisten kanssa. 

Olemme yksi maailman johtavia Smart City -toimijoita. Toimintamme on hankemuotoista. Innovaatiohankkeet ovat tyypillisesti useamman eurooppalaisen toimijan yhteishankkeita. Hankkeissa nopeutetaan ja kokeillaan uusien teknologioiden ja toimintamallien saapumista helsinkiläisten arkeen. Hankkeissa kehitämme muun muassa älykkään liikkumisen, asumisen ja datan hyödyntämisen ratkaisuja.

Etsimme nyt hankevalmistelijaa.

Tehtävänäsi on tukea asiantuntijoitamme uusien EU-hankkeiden suunnittelussa ja vastata ulkomaisiin sekä kotimaisiin rahastoihin suunnattujen kehityshankkeiden valmistelusta. Tehtävään kuuluu myös yhteistyö sidosryhmien kanssa sekä kotimaassa että ulkomailla. Toimit osana nelihenkistä hankehakutiimiämme.

Hankevalmistelutyö sisältää monitoimijahankkeissa yhteisen suunnittelun fasilitointia, hankkeiden toiminnan, tavoitteiden ja tulosten suunnittelua, hankkeiden budjetointia, neuvotteluja rahoittajan kanssa, hankesuunnitelmiin liittyvien tekstien ja esitysmateriaalin tuottamista sekä erilaisten sopimusten laatimista.

Arvostamme:

  • Aiempaa hankevalmistelukokemusta sekä kotimaisista että ulkomaisista hankkeista
  • Näyttöä onnistuneista hakuprosesseista ja läpimenneistä hanke-ehdotuksista
  • Ymmärrystä innovaatiotoiminnan perusteista 
  • Strategista ajattelukykyä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tavoitteellisen yhteistoiminnan edistämiseen
  • Kykyä tuottaa korkealaatuista ja selkeää suomenkielistä tekstiä
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa
  • Aiempaa kokemusta strategian toimeenpanosta, älykaupungin teemojen kehittämistyöstä sekä tutkimuslaitos- ja yritysyhteistyöstä. 

Tarjoamme näköalapaikan tulevaisuuden kehittämiseen ja mahdollisuuden saada aikaan positiivista muutosta ihmisten arjessa. Aiempia hankkeitamme on esitelty laajasti sekä kotimaisessa että kansainvälisessä mediassa ja niiden tuotokset ovat voittaneet useita kansainvälisiä palkintoja. Tarjoamme hyvät edut, joustavat etätyömahdollisuudet, mainion työyhteisön ja toimitilat Helsingin ydinkeskustassa. Työsuhde on määräaikainen 31.8.2027 saakka.

Lisätietoja antaa vanhempi hankevalmistelupäällikkö ja tiiminvetäjä Pia Karjalainen 5.6. klo 10–12 ja 15–17 sekä 7.6. klo 10–12 ja 15–17. Puhelin 0400 514 164 ja sähköposti pia.karjalainen@forumvirium.fi.

Hakuaika on päättynyt, kiitos kiinnostuksesta!

Lisätietoa

Vanhempi Hankevalmistelupäällikkö, Kansalliset ja Interreg -projektit, Tiiminvetäjä Pia Karjalainen

Pia Karjalainen
Vanhempi Hankevalmistelupäällikkö, Kansalliset ja Interreg -projektit, Tiiminvetäjä
+358 400 514 164
pia.karjalainen@forumvirium.fi

Lue myös