Haussa hallintopäällikkö Forum Virium Helsinkiin

Artikkelikuva: Haussa hallintopäällikkö Forum Virium Helsinkiin

Helsingin kaupungin innovaatioyhtiö Forum Virium Helsinki hakee hallintopäällikköä osaksi hallinnon tiimiä.

Kehitämme tulevaisuuden kaupunkiratkaisuja. Toimimme jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä, jossa pilotoidaan ja kokeillaan uusia innovaatioita Helsingissä ja Euroopan eri kaupungeissa. Toimintamallit ja teknologiat kehitetään yhteistyössä kaupungin, yritysten, yliopistojen ja kaupunkilaisten kanssa. Olemme yhteistyöllä luoneet merkittäviä datan, liikkumisen, robotiikan ja vähähiilisen älykaupunkisuunnittelun ratkaisuja. 2020-luvulla keskitymme kaupungista kertyvän datan hyödyntämiseen uusien palvelujen suunnittelussa.

Hallintopäällikön tehtävässä pääset vaikuttamaan taloushallinnon prosesseihin ja osaamisen kehittämiseen. Hallintopäällikön keskeisiin tehtäviin kuuluu muun muassa Forum Viriumin hallinnon toiminnasta vastaaminen, henkilöstöhallinnon asioita työsuhteen elinkaareen liittyen sekä sisäisen ja ulkoisen laskennan tehtäviä.  Olennainen osa työtäsi on myös projektien raportointitehtävät yhdessä projektipäälliköiden kanssa. Toimit tämän lisäksi myös toimitusjohtajan tukena hallituksen kokouksissa.

Pääset tulevaisuuden näköalapaikalle ja haastamaan itseäsi monipuolisissa tehtävissä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä sekä tuet asiantuntijaroolissa henkilökuntaamme ja johtoryhmän jäseniä. Tulevassa tiimissäsi on reilu ja rento meininki ja organisaatiomme on matalahierarkkinen. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä myös sinun osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, joten kuulemme mielellämme mitä muuta sinulla voisi olla annettavana tehtävään.

Toivomme sinulta jotain seuraavista:

  • Vahvaa taloushallinnon ja kirjanpidon osaamista
  • Osaamista henkilöstöhallinnon tehtävistä
  • Kiinnostusta EU-projektien hallinnosta ja taloudesta
  • Organisointikykyä ja kykyä oman työn johtamiseen
  • Osaamista toimitusjohtajan ja asiantuntijoiden työtä tukevista tehtävistä.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme reilun ja dynaamisen työyhteisön sekä hyvät edut. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2025 saakka. Aloitus sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mika Malin numerossa 040 668 5599. Soittoajat ma 12.6. klo 9–10 ja ti 13.6. klo 10–11. Tai sähköpostilla mika.malin@forumvirium.fi.

Haku tehtävään on päättynyt 25.6.2023.

Lisätietoa

Toimitusjohtaja Mika Malin

Mika Malin
Toimitusjohtaja
+358 40 668 5599
mika.malin@forumvirium.fi

Lue myös