Haemme teknologiajohtajaa

Artikkelikuva: Haemme teknologiajohtajaa

Haemme teknologiajohtajaa data- ja teknologiayksikköön. Tarjoamme hyvät edut ja näköalapaikan Euroopan data- sekä älykaupunkikehitykseen.

Forum Virium Helsinki Oy on Helsingin kaupungin innovaatioyhtiö. Yhtiön toimintaa ohjaa kaupungin strategia, jossa digitalisaatiolla ja datakehityksellä on keskeinen rooli.

Nyt haemme teknologiajohtajaa data- ja teknologiayksikön johtoon.

Tehtävään kuuluu kehitysportfolion hallinta ja uusien innovaatiohankkeiden valmistelu. Kuulut yhtiön johtoryhmään, jossa valmistelet yhtiön data- ja teknologiakehityksen keskeiset strategiset linjaukset. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Teknologiajohtaja johtaa 13 hengen asiantuntijatiimiä. Hän vastaa hankeportfolionsa ja tiiminsä resurssien, budjetin sekä viestinnän suunnittelusta ja  jalkauttamisesta. Hän huolehtii projektien tulosten seurannasta.

Forum Virium Helsinki on kokoansa suurempi toimija EU:n innovaatiokentässä. Olemme merkittävä innovaatiorahoituksen jalkauttaja yhdessä yritysten, tutkimuslaitosten  ja muiden sidosryhmien kanssa. Tuemme vahvasti yritysten kilpailukykyä ja tarjoamme niille pilotointimahdollisuuksia Helsingissä ja EU-alueella. Yhtiössä työskentelee 60 huippuammattilaista ja hankeportfolion suuruus vuositasolla on 5–6 miljoonaa euroa. Asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys on huippuluokkaa. Yhtiö on perustettu 2005.

Odotamme sinulta:

  • Vahvaa asiantuntijuutta ja osaamista ainakin kahdella seuraavista alueista: digitalisaatio, data, IoT, tiedolla johtaminen, tekoäly, digitaalinen kaksonen ja Smart City -kehitys 
  • Halua kehittää Helsingin älykaupunkia yhdessä kaupungin, yritysten, korkeakoulujen ja kaupunkilaisten kanssa
  • Esihenkilökokemusta ja vankkaa näkemystä hankkeiden johtamisesta
  • Ymmärrystä teknologioiden kehityksestä, niiden kypsyystasosta ja soveltuvuudesta erilaisiin älykaupunkisovelluksiin
  • Ymmärrystä digitaalisesta muutoksesta ja organisaatioiden kehittämisestä
  • Kokemusta kansainvälisestä yhteistyöstä ja matkustusvalmiutta
  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • Erinomaisia kommunikaatiotaitoja sekä suomeksi että englanniksi (suullinen ja kirjallinen).

Tarjoamme reilun ja dynaamisen työyhteisön sekä hyvät edut. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja se täytetään mahdollisimman nopeasti.

Hakuaika on päättynyt. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin.

Forum Virium Helsinki on Helsingin kaupungin innovaatioyhtiö, joka kehittää tulevaisuuden kaupunkiratkaisuja yhteistyössä yritysten, tiedeyhteisön ja kaupunkilaisten kanssa.

Lisätietoa

Toimitusjohtaja Mika Malin

Mika Malin
Toimitusjohtaja
+358 40 668 5599
mika.malin@forumvirium.fi

Lue myös