Uusia kasvoja Forum Virium Helsingissä

Artikkelikuva: Uusia kasvoja Forum Virium Helsingissä

Projektipäällikkö Hanna Niemi-Hugaerts

Hanna Niemi-Hugaerts aloitti Forum Virium Helsingissä 1.1.2012. Hän työskentelee projektipäällikkönä EU-rahoitteisessa CitySDK-hankkeessa. Hanna on valmistunut taiteen maisteriksi Taideteollisen korkeakoulun Medialaboratoriosta. Kokemusta on kertynyt erityisesti konseptisuunnittelusta, projektijohtamisesta ja käyttäjäkeskeisestä muotoilusta. Aiemmin hän on työskennellyt mm. Ilmatieteen laitoksella, digitoimisto Franticissa ja TaiKin ARKI-tutkimusryhmässä.
 
EU-koordinaattori Marja Mattila
 
Marja Mattila aloitti Forum Virium Helsingissä 1.1.2012. Hän työskentelee EU-koordinaattorina EU-rahoitteisessa CitySDK-hankkeessa. Marja vastaa hankkeen hallinnollisesta etenemisestä eri rintamilla koko kansainvälisen partnerikonsortion osalta. Hän on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Helsingin kauppakorkeakoulusta. Aiemmin Marja on työskennellyt mm. Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa.
 
Projektipäällikkö Henri Salomaa
 
Henri Salomaa aloitti 1.1.2012 projektipäällikkönä Forum Virium Helsingin EU-rahoitteisessa CitySDK-hankkeessa. Sanoma Kaupunkilehtien palkkalistoilla oleva Henri istuu Forum Virium Helsingin tiloissa hankkeen muun tiimin kanssa. Henri vastaa kehitettävän palvelun sisältöpuolesta ja on luonnollisesti yhteyshenkilö Sanoma Kaupunkilehtiin, joka on tiiviisti hankkeessa mukana. Toimittajataustainen Henri on aiemmin kirjoittanut uutisia mm. omakaupunki.fi-sivustolle.
 

Lue myös