Tule testaamaan mobiilia kaupunkiopasta

Artikkelikuva: Tule testaamaan mobiilia kaupunkiopasta
Forum Virium Helsinki, Sanomat ja VTT kehittävät NextMedia -hankkeessa mobiilia lisätyn todellisuuden kaupunkiopasta nimeltään Mobiili AR-kaupunkiopas. Kehitystyön tässä vaiheessa haemme testaajia kaupunkiopassovellukselle viiden viikon mittaiselle ajanjaksolle. Mobiili AR-kaupunkiopas on iPhonessa toimiva sovellus, joka lisättyä todellisuutta ja paikkatietoa hyödyntäen kertoo käyttäjälle ympäristön uutisia, tapahtumia ja muiden käyttäjien viestejä (Augmented Reality, AR, lisätty todellisuus).
 
Haluaisitko tulla mukaan testikäyttäjäksi? Jos olet päivittäin tai lähes päivittäin Helsingissä liikkuva iPhone-käyttäjä ja kiinnostunut antamaan panoksesi kehitystyöhön, olet juuri se henkilö, jota etsimme. Testijakso kestää viisi viikkoa (5.8.-9.9.), jonka aikana käyttäjille annetaan viikkotehtäviä ja heidän sovelluksen käyttöään seurataan myös automaattisesti. Osallistujien tulee sitoutua sovelluksen käyttöön koko viiden viikon testijakson ajan. Aktiivisimmat osallistujat palkitaan 30€ arvoisilla lahjakorteilla Sanomatalon kulmaan. 
 
Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse Maiju Aikalalle (maiju.aikala@vtt.fi) ja saat lisätietoja käytännön järjestelyistä. Otamme testiin mukaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.
 
Tervetuloa mukaan testikäyttäjäksi.

Lue myös