Tervetuloa Hel<3Dev Avoimeen konttoriin!

Artikkelikuva: Tervetuloa Hel<3Dev Avoimeen konttoriin!
Helsingin kaupunki on ollut aktiivinen avoimen datan ja rajapintojen eteenpäin viejä. Nyt avoimuus viedään uudelle asteelle, sillä joukko kaupungin työntekijöitä perustaa avoimen konttorin Lasipalatsin Kohtaamispaikalle.
 
Joka toinen torstai kello 15 alkaen teemme töitä Lasipalatsin Kohtaamispaikalla, jonne kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Olemme paikalla noin kuuteen asti.
 
Jos kiinnostaa mitä kaupunginkanslian tietotekniikkayksikössä puuhataan tai mikä on HRI:n seuraava datan avaus, tule paikalle juttelemaan. Jos mielessä on tietty aihe, josta haluaisit jutella enemmän, niin ilmoittele meille etukäteen, jotta voimme pyytää tarvittaessa paikalle kaupungin asiantuntijoita. Avoimessa konttorissa tulee työskentelemään niin HRI:n väkeä kuin Helsingin kumppanikoodareitakin.
 
Ensimmäinen avoin konttori on torstaina 16.10.2014 klo 15-18 Lasipalatsin tapahtumapaikalla, Mannerheimintie 22-24, 2. krs.
 

Tervetuloa!
 
Lisätietoja:
 
Tanja Lahti, +358 40 5532425, tanja.lahti (at) hel.fi
Jaakko Rajaniemi, +358 40 516 5931, jaakko.rajaniemi (at) hel.fi
Hanna Niemi-Hugaerts, +358 40 674 9911, hanna.niemi-hugaerts(at)forumvirium.fi
 
 
 
Helsingin kaupungin säännöllisissä kehittäjätapaamisissa tarjotaan ajankohtaista tietoa avoimesta tiedosta ja rajapinnoista. Verkkosivusto kokoaa avoimet rajapinnat yhteen paikkaan ja tiedottaa tulevista tapahtumista.
 
 
 

Lue myös